Як підібрати сумку на кожен день: 5 порад стиліста

Навіть якщо ви любите кожного сезону оновлювати колекцію трендових аксесуарів, у вашому гардеробі має бути хоча б одна універсальна, містка і практична сумка на будь-який випадок, яка підходить до різних образів. У цій статті ми поділимося порадами, як вибрати ту сумку, яка вас точно не підведе.

Улюблений аксесуар дівчат не тільки доповнює образ, але і зберігає важливі речі для щоденних завдань. Тому дуже важливо правильно підібрати сумку на кожен день, щоб з нею не захотілося розлучатися.

1. Продумайте сполучуваність

Знайдіть речі, які найчастіше носите на щоденній основі, і, виходячи з кольорової палітри і стилю, підберіть відповідну модель сумки. Намагайтеся знайти той варіант, який можна поєднувати з чим завгодно в вашому гардеробі. Нейтральна класична палітра в даному випадку – оптимальний варіант.

2. Не прогадаєте з розміром

Добре обміркуйте, якого розміру вам насправді потрібна сумка. Занадто великий аксесуар без реальної затребуваності буде дратувати, а через занадто маленький розмір сумки, можливо, доведеться часто брати з собою шопер. Якщо ви часто носите з собою документи або ноутбук, врахуйте необхідні параметри.

3. Головне – вміст

Цінність сумки безумовно полягає в її здатності вмістити всі ваші найнеобхідніші дрібниці. Зверніть увагу на відділення для зберігання, можливість заховати паспорт і гроші під замок, а також інші моменти, які зроблять щоденне використання аксесуара зручнішим.

4. Віддайте перевагу мінімалізму

Дуже яскрава або незвичайна сумка зможе легко набриднути або виглядати недоречно, якщо після роботи ви вирушите на захід, а формат буде припускати більш строгий дрес-код. Сумку-акцент залиште для відповідних приводів, а в якості моделі на кожен день вибирайте мінімалістичний дизайн без зайвих деталей.

5. Інвестуйте в якість

Гарну універсальну сумку захочеться носити кожен день, а значить, ідеальна модель повинна витримати всі суворі випробування великого міста. Зверніть увагу на матеріали, фурнітуру, шви і фактуру. Деякі види шкіри прослужать вам довше інших. Завжди краще купити сумку дорожчу, але якіснішу, ніж викинути покупку вже через сезон.

ДЖЕРЕЛОmarieclaire
Поділись


Новини партнерів