Топ-7 наймодніших речей на весну-2020 з квадратним вирізом

Одяг з квадратним вирізом часто з’являється і на подіумах, і на модних блогерах. Ми зібрали 7 цікавих моделей, які точно зроблять з тебе модницю! Вибирай швидше!

Модний принт останніх двох сезонів поєднався з трендом 2020 року – квадратним вирізом. Бери, не думаючи! В такому можна і на зустріч з подругами піти, і на знайомство з батьками коханого.

Коротка сукня з мереживом – чим не ідеальний варіант для побачення? Довжину міні компенсує закрите декольте і рукава. Носи її з балетками або босоніжками на невисокому каблуці.

Мрієш про романтичний образ? Футболка в горох – безпрограшний варіант! Квадратний виріз робить цю модель сучасною і актуальною.

Сукня з вишивкою рішельє буде чудово виглядати з теплий день, наприклад у відпустці або на прогулянці в парку. З ним легко можна носити як взуття на плоскій підошві, так і високий каблук. Доповни образ великими яскравими браслетами.

У цій маленькій чорній сукні поєдналося відразу два тренди – квадратний виріз і напівпрозорі об’ємні рукави з органзи. Таку сукню легко можна носити разом з великими прикрасами на шиї і грубими черевиками.

Ця сукня буде актуальною і в цьому сезоні за рахунок квадратного вирізу, і на будь-якому заході, куди слід вибрати класичний образ. Модель підкреслить фігуру – за рахунок обтягуючого силуету і вирізу на стегні.

Топи

В’язаний кроп-топ – відмінне доповнення до джинсів на кожен день! Він підкреслить талію і ключиці. Не забудь про аксесуари – сережки, намисто і ремінь.

Придивися до цієї моделі з довгими рукавами і акуратними гудзиками вздовж всього топа – вона може замінити білу офісну сорочку. А у вихідні можеш носити її з денімом.

В’язана модель дозволяє вийти з світ з модним квадратним вирізом до настання тепла. Носи його з чорним низом – міні-спідницею або обтягуючими брюками.

ДЖЕРЕЛОCosmopolitan
Поділись


Новини партнерів