18 безглуздих і зухвалих трендів нульових, які знову стали актуальними

Мода циклічна, але іноді вона повертається до того, про що так хочеться забути. Взяти хоча б яскраво-рожеві сукні або кофти-сіточки. Відродження провокаційної і зухвалої моди початку нульових стало домінуючою тенденцією за останній рік. Культові образи, знайомі з дитинства, повертаються на подіуми, червоні доріжки і вулиці міста, пише Вона.

Ми впевнені, що варто слідувати не за модою, а за здоровим глуздом, але деякі тренди були дійсно класними і вони варті того, щоб про них знову заговорили.

1. Речі «в сіточку»

Дрібна та крупна, груба, схожа на риболовецьку сітку або ніжне мереживо – сітка знову на подіумах, червоних доріжках і в гардеробах шопоголіків. Таке вбрання, без сумніву, привертало увагу на зорі XXI століття, те ж відбувається і зараз. А що це – сміливий тренд або вульгарний несмак – вирішуйте самі.

2. Штани карго

Колись стиль Лари Крофт поважали і копіювали всі тінейджери, а потім він поступився місцем більш чуттєвим нарядам. Взагалі штани вільного покрою – річ дуже зручна, так що їхнє повернення було очікуваним. А ті, хто віддає перевагу практичності стеження за примхливими тенденціями в fashion-індустрії, були і не в курсі, що ця річ виходила з моди. Кортні Кардашьян навіть доповнила їх невід’ємним атрибутом модників нульових – ланцюгом, що висить на поясі.

3. Відкритий живіт

Абсолютно непрактична, але дуже жіночна модель – мрія всіх фанаток «Зачарованих» – починає тріумфальний хід в 2020 році. Модниці знають, що вона відмінно підкреслює фігуру і добре поєднується з брюками і спідницями із завищеною лінією талії.

4. «Тваринний» принт

Жінки не перестають любити тварин і наслідувати витонченого леопарда. Вдосталь покрасувавшись в «хижих» нарядах на початку нульових, модниці і зірки на час забули про принт. Сьогодні він знову популярний, і необов’язково вбиратися «в леопарда» або «змію» з голови до ніг, вистачить одного аксесуара, щоб будь-який нудний і тривіальний наряд заграв новими фарбами.

5. Яскраво-рожеві речі

Ваші очі встигли відпочити від кислотних кольорів? Рожевий не просто повернувся, він раптово увірвався в модну індустрію в найбільш яскравому своєму варіанті, і тепер нам знову доведеться милуватися нарядами кольору «сильна фуксія». Тренд на мегаяскравий рожевий вже набирає обертів у покоління Instagram.

6. Спортивні костюми

Коли селебріті середини нульових одягали костюми Juicy Couture з велюру диких кольорів, модний світ здригнувся і постарався забути це, як страшний сон. Сьогодні тенденція, коли спортивні речі можна одягнути і на бенкет і в світ, повернулася і навіть обзавелася власним хештегом #TracksuitNation. Модні бренди випускають цілі колекції, в яких представлені светри, світшоти, куртки, олімпійки і плюшеві костюми зі стразами. Старі мотиви відмінно вписалися в кітч і логоманію, які панують навколо.

7. Стрінги, що стирчать з-під одягу

Один з найбільш неоднозначних трендів 2000-х повернули до життя зірки. Фахівці модної індустрії радять сміливим жінкам, які вирішили оголити стегна, зробити образ мінімалістичним і максимально простим.

8. Сумка Fendi Baguette

Сумка з клапаном і магнітною застібкою, яка стала легендарною з легкої руки нью-йоркської журналістки Керрі Бредшоу у виконанні Сари Джессіки Паркер, знову в моді. Продажі Fendi Baguette за минулий рік виросли на 164%, і кожна модниця вважає своїм обов’язком мати таку річ в гардеробі.

9. Кепі і берети

Колись моду на них «запустила» героїня Джулії Робертс по імені Вівіан з культового фільму «Красуня». Кепі доповнювали вбрання зірок в кінці 90-х і початку нульових. Потім пристрасть стихла, а сьогодні незвичайні головні убори знову з легкістю вписалися в високу і вуличну моду.

10. Сукня поверх джинсів

Ще один з найбільш спірних трендів знову на вулицях міста. Звертаються до нього тільки сміливі та впевнені в собі жінки, адже багатошаровість в одязі – ціле мистецтво, потрібно вчитися поєднувати непоєднуване, щоб не виглядати смішно і недоречно.

11. Кислотні пасма і яскравий колір волосся

В кінці 90-х дівчата купували туш для волосся і фарбували пасма, наслідуючи кумирам. Цього року відбувається все те ж саме: дівчата перефарбовують волосся, щоб підкреслити свою індивідуальність. Навіть зірка «Ігри престолів» не втрималася і стала володаркою яскравої шевелюри.

12. Логоманія

Ох вже цей «важкий люкс». Здавалося, все це залишилося там, де Брітні співала: «Упс, я знову це зробила», але ні. Свої фото в піжамі від Louis Vuitton і з логотипами французького бренду не виклав в Instagram тільки ледачий. Одяг з фірмовим стилем знову став свого роду заявою про фінансовий статус – людина у футболці Gucci транслює в світ думку: «Можу собі дозволити». І то правда може, тільки от оточуючі часом не знають, радіти чи плакати, дивлячись на таку пихатість.

13. Піджак на голе тіло або ліф

Наскільки ефектно, настільки ж і непрактично в реальному житті. Хоча, якщо є бажання привернути увагу до свого бюсту, можливості завжди знайдуться, наприклад, можна використовувати двосторонній скотч підперезатись ременем.

14. Камуфляжний принт

Забарвлення, що з’явилося, щоб зробити військове обладнання непомітним в польових умовах, стало культовим ще в 60-х в якості цивільного протесту проти воєн. У нульових речі захисно-маскувального кольору були всюди. Тих, хто вдягав камуфляж, він робив зовсім не непомітними, як раз навпаки – привертав увагу до персони. І продовжує справлятися з цим завданням в цьому році.

15. Краватки з будь-яким одягом

Улюблений атрибут зухвалої рокерші знову на піку популярності. Причому носити краватку жінці можна так, як не дозволено чоловікові: розв’язаною, перекинутою через плече, з костюмами, сорочками, футболками та блузками.

16. Деним з ніг до голови

Мода виявилася дуже сентиментальною і повернула нам джинсові сукні, куртки, панами і сумки. Денім не просто знову з нами, він підірвав індустрію: є навіть серії денім-лаків для нігтів і ювелірні колекції «за мотивами».

17. Тонкі шарфи

Довгий і тонкий ажурний шарфик не зігріє в холоди, зате відмінно доповнить образ. Про це прекрасно знали зірки нульових, згадали і нинішні. Тепер можна не тільки пов’язати такий шарф навколо шиї, але і пропустити під ременем або вплести в зачіску

18. Сережки-кільця

Сережки-кільця різного діаметру були у кожної модниці, а потім на час цей модний акцент був забутий. Якщо у вас були такі і вони десятиліття провалялися на найдальшій полиці, саме час їх дістати , як це зробили Меган Фокс, Тейлор Свіфт, Хлоя Кардашьян і Ріанна.

ДЖЕРЕЛОadme
Поділись


Новини партнерів