Найтепліший тренд зими: довгі оверсайз-кардигани і як їх правильно носити

Якщо вам подобається просторий одяг, який не сковує рухів, але ви не знаєте, з чим і як його поєднувати, вам знадобляться наші поради.

Перше, на що варто звернути увагу в цьому сезоні – кардиган повинен бути вільним, не з легкого трикотажу. Перевагу краще віддати фактурним тканинам, які добре тримають форму.

При виборі кольору радимо орієнтуватися на свій звичний гардероб: кардиган може стати чудовою базою (в такому випадку підійдуть бежеві, сірі, чорні або пастельні тони), або розбавити повсякденний образ (не варто боятися яскравих кольорів). Не менш цікаво виглядатимуть моделі з принтом: зверніть увагу на актуальні в цьому році клітинку, анімалістичний принт і геометрію.

Найцікавіше кардиган доповнить образи зі спідницею міді, модний трюк, щоб виглядати стрункішою і вищою – total look в одному кольорі. Для такого образу підійдуть атласні (і не тільки) злегка розкльошені спідниці за коліно, доповнити образ можна водолазкою, лонгслівом або, якщо дозволяє погода, футболкою.

Кардиган можна одягнути замість верхнього одягу навесні або восени і під пальто або пуховик в більш холодну пору року. Такий образ досить універсальний – в ньому можна піти на роботу, якщо у вашій компанії немає строгого дрес-коду, на зустріч з подругами або на побачення.

Кардиган можна одягнути як другий шар, наприклад, з брюками і гольфом або шифоновою блузою. У цьому випадку, він створить актуальний зараз ефект багатошаровості і утеплить образ, що дуже доречно в холодну пору року. Комбінація строгих брюк і кардигану – стане порятунком для тих, хто обмежений рамками дрес-коду. Їх можна одягнути і на роботу і на навчання, а одна з переваг такого поєднання – комфорт.

Не менш цікаво довгий кардиган виглядає в поєднанні зі спідницею-олівцем або сукнею-футляром. У цьому випадку він робить образ розслабленим і, в той же час, цікавим. Тут можна погратися з фактурами, доповнивши, наприклад шкіряну або строгу спідницю з костюмної тканини м’яким кардиганом з пухнастого матеріалу. Більш того, виграшним буде поєднання декількох принтів, які доповнюють або суперечать один одному.

Доповнивши кардиганом джинси, ви отримаєте стильний повсякденний образ. Також можете подружити кардиган в вінтажному стилі або з ретро-принтом і широкі брюки.

Останній варіант для найсміливіших – одягнути кардиган з міні-сукнею або і взагалі як сукню. Такий образ можна доповнити яскравими колготками або колготками з принтом і ботфортами або вільними чобітьми до коліна.

Джерело

Поділись


Новини партнерів