6 теплих і модних стилів зиими 2020: від casual до tomboy

А пам’ятаєте, як модниці раніше мерзли в коротеньких спідничках і облягаючих сукнях? Ці муки в минулому! Сучасна краса не вимагає жертв і ці трендові стилі – доказ. Тепер можна створювати теплі, затишні, недбалі і навіть дешеві наряди, і при тому виглядати ультрамодно, пише Жіночий Світ. Давайте вивчимо оптимальні, трендові, теплі і комфортні стилі зими 2020 року.

1. Casual

Характерний одяг: джинси, светри, футболки, пуховики і так далі.

Характерне взуття: будь-яке комфортне взуття (спортивне, на низькому каблуці, на високому і стійкому каблуці).

Слово «casual» (вимова: кежуал) в перекладі з англійської означає «випадковий», а в контексті моди використовується як визначення повсякденних образів. Деякі стилісти так пояснюють образи casual: «Закрийте очі і навмання дістаньте з гардеробу випадкові речі – це і буде casual look». На наш погляд, таке пояснення кілька перебільшене. Адже так можна дістати вінчальну сукню і рибальські чоботи. Який вже тут буденний образ? Принадність стилю casual дозволяє нам одягатися в комфортні речі, прості на перший погляд, але при тому все одно модні. Це базові наряди, які можна знайти в будь-якій шафі. Стиль не вимагає дорогих обновок з дизайнерських колекцій. Навіть знаменитості з мільйонними статками зізнаються, що люблять купувати дешеві речі в секонд-хендах.

Взагалі, образи casual дуже нагадують стритстайл. Однак перший стиль не терпить оскаженілої одержимості модними течіями і брендами: в той час як шанувальниці вуличного стилю можуть балувати себе брендовими речами, фанатка casual може спокійнісінько носити простенькі наряди, не заморочуючись питаннями в дусі: «Ой, а що сьогодні одягла Ріанна (або інша законодавиця моди)? »… Будьте простішими, в загальному.

2. Стритстайл

Характерний одяг: джинси, легінси, піджаки, пуховики, довгі пальто і так далі.

Характерне взуття: спортивне взуття, взуття на низьких підборах, взуття на високих підборах і так далі.

Переходимо до згаданого вище стритстайлу. Стритстайл – це вуличний стиль, вуличний гардероб. Взимку він особливо актуальний. Дивіться, ось є у вас джинси, ділові костюми і гламурні сукні. З яким верхнім одягом їх носити? Невже доведеться купувати гламурне пальто до сукні, молодіжну куртку до джинсів і строгий плащ до костюмів? Це ж розоритися можна!

І ось тут на допомогу приходить чудовий стритстайл, що дозволяє привносити в буденний наряд елементи інших стилів. Наприклад, діловий стритстайл дозволяє носити ділові піджаки з джинсами, кедами і простими майками. Для гламурного стрістайлу, наприклад, можна створити образи з легінсами помітних фасонів (зі шкіри, зі стразами, з тваринним принтом), взути кокетливі човники, доповнивши ансамбль звичайною майкою і курткою. Нерідко в стритстайлі присутні деталі спортивного гардеробу або ж навпаки – ніжні елементи романтичних образів (перли, оксамит, мереживо). Вуличний стиль – це коктейль, куди кожен може додати улюблений інгредієнт. Ви точно знайдете ідеальні для себе варіанти зимового стритстайлу.

3. Спортивний стиль

Характерний одяг: спортивна форма, олімпійки, бомбери, бейсболки, світшоти, худі, пуховики і так далі.

Характерне взуття: спортивне взуття, гламурне взуття в спортивному стилі.

Шанувальниці образів спортивного стилю відчувають себе в улюблених нарядах комфортно в будь-який час року. Зовсім необов’язково дотримуватися жорсткого спортивного образу, адже можна надати йому акцентів з інших стилів. Наприклад, світшоти можна носити з вишуканими чобітками на підборах, виконаними в стилі спортивного взуття. Більшість відомих виробників спортивного взуття якраз пропонують такі моделі. Уміло вибираючи спортивні складові, ви зможете створити навіть гламурний спортивний образ. Ми вже не говоримо про популярний мікс спортивного гардеробу з типовим стритстайлом.

Раніше носити спортивний одяг пропонувалося виключно під час занять спортом. У всіх інших випадках на вас дивилися б, як на гопників з поганим смаком. Однак це одне з правил моди, про які можна забути. Звичайно, спортивний образ – не найкращий варіант для, скажімо, походу в театр або музей. Але ви спокійнісінько можете носити такі речі на роботу, до інституту, навіть на побачення! Так-так, треба лише знайти відповідний фасон.

4. Оверсайз

Характерний одяг: будь-який одяг на кілька розмірів більше.

Характерне взуття: будь-яке взуття звичайного розміру, чоботи з широкою халявою.

Оверсайз надійно зміцнився в модні тренди останніх років і видатні дизайнери не мають наміру з ним прощатися. Це той єдиний випадок, коли стиль не торкнувся взуття. Туфлі, кросівки, чоботи і так далі не повинні бути занадто великими, продовжуйте носити комфортний для вас розмір. Винятки становлять фасони взуття з широкою халявою, наприклад, чоботи-слаучі.

В цілому ж оверсайз стосується лише одягу та аксесуарів: ланцюжків, браслетів, сумок тощо. Взимку роздолля для любительок безрозмірних светрів і гігантських плащів або курток. Найпопулярнішим одягом стилю оверсайз стали піджаки, які вже можна вважати базовою річчю будь-якого модного гардеробу. Врахуйте, що оверсайз підступний і деколи вимагає дотримання деяких правил. Хоча зухвалі модниці можуть дозволити собі ансамблі тільки з великих речей, в більшості випадків рекомендується витримувати баланс, поєднуючи просторі наряди з короткими, вузькими, облягаючими. Це робиться для того, щоб образ не здавався мішкуватим і не дуже повнив. Можна одягнути великий светр та спідницю-олівець.

Наприклад, піджак оверсайз краще носити з джинсами скіні, а не з кльошем або палаццо. Рукава можна закатати на три чверті. Куртку фасону оверсайз зазвичай носять з боді або приталеним гольфом. Так видно струнке тіло, а навіть якщо є пару зайвих кіло, то на тлі великої куртки фігура в облягаючому вбранні все одно здається стрункішою.

Сукня стилю оверсайз нерідко підперізується ременем, підкреслюючи талію або вибирають моделі міді, щоб було видно стрункі ніжки. Ось варіант балансу: светр-сукня до коліна і облягаючі чоботи-панчохи. Вивчіть головні поради про те, як носити одяг в стилі оверсайз.

5. Багатошаровість

Характерний одяг: будь-який одяг.

Характерне взуття: будь-яке взуття.

Цей варіантчудово підходить для зими, коли «сто одежинок» виглядають не тільки стильно, але ще і дозволяють зігрітися. Вам не доведеться думати про те, з яких речей скласти наряд, щоб на вулиці не було холодно, а в приміщенні не було жарко. Просто одягніть легкі речі, а на них натягніть светр або кілька сорочок. Так само багатошаровість дозволяє створювати пікантні образи з сукнями поверх штанів.

Якщо стане раптом жарко, зайві речі можна просто зняти, пов’язавши їх на пояс або накинувши на плечі. А можна просто носити з собою просторий рюкзак або велику сумку, куди ви будете відкладати тимчасово непотрібний одяг. Багатошаровий тренд благоволить експериментам з поєднаннями різних принтів, різних матерій і різних кольорів.

6. Tomboy

Характерний одяг: чоловічий одяг, одяг унісекс.

Характерне взуття: чоловіче взуття, взуття унісекс.

Прощайте, корсети, спідниці та гламурні човники. Здрастуй стиль динамічних дівчат з хлоп’ячими характерами. Слово «tomboy» перекладається по-різному: пустунка, пацанка, бой-баба і так далі. Томбо – це дівчинка, яка любить поганяти м’яч з хлопцями. У моді стиль tomboy означає, що замість спідниць ми віддаємо перевагу зручним штанам, замість туфель на підборах одягнемо спортивне взуття або взуття фасону унісекс. Так само часто присутня деяка неохайність, властива для метких хлопчаків.

Втім, не обов’язково створювати 100% томбойський образ, можна доповнити наряд туфлями на підборах, але краще вибирати комфортну модель типу Рідінг, а не гламурні чоботи-панчохи. Щодо принтів і кольору тканини, то тут перевага віддається простим узорам і нейтральній палітрі або ж стереотипно чоловічим кольорам. Наприклад, синя смужка на блакитному тлі, а не трояндочки на рожевій маєчці зі стразами. Це зовсім не означає, що такий гардероб не може виглядати сексуально і спокусливо.

У сучасному світі мало хто щодня витримують в одязі будь-якої конкретний стиль в чистому варіанті. Ви вільні створювати гламурний оверсайз, діловий стритстайл або образ Томбо з жіночними елементами і так далі.

Не зациклюйтеся на створенні бездоганних ансамблів в якомусь одному стилі. Відчуйте свободу, яку дарує сучасна мода!

Джерело

Поділись


Новини партнерів