Новорічний манікюр 2020: головні тенденції святкового дизайну

Пропонуємо вам варіанти розкішного дизайну святкового манікюру.

Френч недаремно вважається класикою в нейл-арті і ніколи не вийде з моди. Він завжди видозмінюється, до нього можна додати родзинки за допомогою стразів і різних технік нанесення лаків. Напівпрозора основа з яскраво червоними кінчиками у вигляді півмісяця виглядає дуже акуратно. Безіменний пальчик забарвлюється червоним лаком, луночка залишається прозорою і по контуру прикрашається “бусинками”. Стрілка з каменів різного розміру і кольору ведеться по всій довжині нігтя. Шикарний варіант під вечірню сукню.

Хто сказав, що сірий колір гель-лаку виглядає нудно? Це зовсім не так. Однотонність завжди виглядає стримано і елегантно. Покрийте всі нігтики вподобаним вам кольором. Один нігтик можна виділити темним чорним кольором з блискітками, який додасть манікюру вишуканості. Для того, щоб надати образу святкового вигляду – прикрасьте нігтьову пластину в лунці камінням різного розміру і кольору.

Дуже незвичайний манікюр, який поєднує в собі відразу декілька технік для виконання. В якості базового кольору обраний яскравий червоний колір. На контрасті з ним по класиці жанру грає сніжно-білий благородний колір. На безіменному і середньому пальці зроблений акцент з об’ємним малюнком. Завдяки йому манікюр перетворюється в святковий. Красиві рельєфні троянди і різнокольорові камінці біля основи нігтя виглядають розкішно і багато.

Для манікюру потрібно взяти білий матовий лак, а також золотий з блискітками. Нігті акуратно підпилюються напівквадратом, після чого покриваються лаком. Потім біля основи кожного нігтя, виключаючи вказівний, наноситься трохи золотого лаку у вигляді напилення. Зверху по золоту можна білим лаком намалювати нескладний візерунок. Манікюр буде цікавішим, якщо чергувати напилення біля основи з напиленням по краю нігтя.

Глибокий сірий і ніжно-рожевий відтінки лаків створюють основу цього манікюру, який відноситься до категорії святкових. У роботі використано техніку акрилового ліплення і прикраси з різнокольорових стразів. Покриття нігтів і малюнок текстури на них повинен бути контрастним. Ідеальним варіантом стане дотримання суворої симетрії в малюнку для нігтів обох рук. Манікюр має чудовий вигляд на нігтях середньої довжини.

Цей варіант нігтьового дизайну передбачає навіть невелику довжину нігтів, хоча розкішніше буде виглядати на довгих нігтях. Майстер вибрав темно-синій лак, який і є основним для даного манікюру. В якості прикраси можна використовувати трафарет і золотистий лак або просто взяти відповідну наклейку. Зверніть увагу – золотий малюнок поєднується з відкритою лункою на окремих нігтях.

Чорний матовий лак відмінно поєднується зі світло-бежевим кольором. Хочете, щоб нігті виглядали незвично? Постарайтеся, щоб чорні тони в манікюрі переважали. Ті нігті, які покриті світлим лаком, потрібно доповнити густим чорним малюнком, а при відсутності належних навичок в малюванні скористатися наклейками. Довжина нігтів – середня, їм надана квадратна форма. Виглядає манікюр нехитро, але дуже стильно.

Ще один варіант святкового манікюру, який неодмінно припаде до душі стильним дівчатам. Нігті середньої довжини можуть бути нарощеними. Використовуйте поєднання червоного і золотого кольорів, щоб продемонструвати розкіш і почуття смаку. Окремі нігті обробляються в техніці текстурного нейл-арту зі спіральними візерунками по золотому покриттю. Ніготь середнього пальця біля основи можна також прикрасити ліпниною.

Чудовий манікюр, який зробить чарівною будь-яку дівчину і при цьому не вимагає особливих технік в роботі. Нігті, виконані квадратом, покриваються глянцевим лаком насиченого синього кольору. Потім на нігті безіменних пальців нанесіть матове покриття і прикрасьте додатково кількома стразами біля основи нігтя. Такий манікюр підходить жінкам будь-якого віку і виглядає дуже вишукано.

Чорний лак завжди додає нігтям завершеності, а самому манікюру – стилю. В даному випадку майстер попрацював з подовженими нігтями, підстриженими квадратом. В доповнення до класичної обробки використано напилення і чорні стрази на нігтях безіменних пальців. Фіксатором закріпіть результати роботи, а також покрийте нігті глянцевим прозорим лаком. Такий манікюр не є повсякденним.

Для корпоративного свята можна зробити ефектний білий з золотом манікюр. Він добре виглядає навіть на укорочених нігтях. Зверніть увагу на те, яке рішення знайшов майстер для техніки місячного манікюру. Лунки тут підкреслені двома способами, і важко сказати, який з них виглядає цікавіше. Золотистий лак завжди робить нігті красивими і додає образу статусності. А білий колір вдало доповнює його.

Можливо, ви захочете зробити для яскравої вечірки якийсь незвичайний манікюр. Тоді вам варто придивитися до такого варіанту. Нігті можна покрити темним синьо-зеленим лаком, а на декількох нігтиках зробити градієнт. Для градієнтної техніки підійдуть яскраві відтінки, які підходять по гамі – синій, зелений, червоний, персиковий. Доповнені геометричним візерунком, нігті стають схожими на європейський вітраж.

Джерело

Поділись


Новини партнерів