Модні тенденції: пальто, шуба або пуховик – найпопулярніший одяг цієї зими

Листопад добігає кінця, і приносить з собою перші серйозні морози. А значить – ще є час подбати про теплий одяг, якщо ви раніше не зробили це. Для того, щоб ви завжди могли залишатися в тренді, Жіночий Світ підготував топ наймоднішого верхнього одягу, який буде популярний цієї зими.

Взимку 2019/20 наймоднішими кольорами стануть гірчичний, фіолетовий, смарагдовий, золотий, синій і бордовий. Вони потіснять стандартні темні відтінки верхнього одягу, які найчастіше купують в цю пору року.

Пальто

Цей предмет гардеробу не покидає верхні рядки модних топів вже кілька років. Цієї зими на піку моди будуть однобортні і двобортні моделі, пальто А-силуету і трапеція. Свої позиції також збережуть моделі оверсайз і мілітарі.

Найбільшою популярністю користуватимуться картаті дизайни, а також вироби з анімалістичним принтом. Крім того, в моді будуть шкіряні вставки і велика кількість кишень, а також – великі металеві ґудзики. На зміну абстрактним узорам, які користувалися популярністю в минулих роках, прийдуть нашивки і аплікації.

Штучне хутро

Головним трендом сезону стане одяг зі штучного хутра. У 2020 році варто прибрати подалі свої натуральні шуби, кожушки, жилетки в шафу і залишити їх там до кращих часів. На піку моди – сині, зелені, білі, рожеві або червоні шуби з різними геометричними, анімалістичними або флористичними візерунками. Головне правило – виріб повинен виглядати максимально неприродно, буквально кричати про свою штучність.

Однак для тих, кому дуже важко відмовитися від натурального хутра, є вихід – багато синтетичних речей практично неможливо відрізнити. Такі вироби будуть менш популярні, але все-таки увійдуть до топ модних в цьому сезоні.

Пуховики

У 2020 році найпопулярнішими стануть оверсайз моделі, а також асиметричні і стьобані пуховики різної довжини. Топовим дизайном стане колір металік в яскравих, насичених відтінках. Модницям варто задуматися і про пуховики з абстрактними і анімалістичними принтами, які можуть бути як на окремих частинах одягу, так і вкривати його повністю.

Дублянки

Кілька років тому вони несподівано знову захопили модні тренди, і тепер не збираються поступатися позиціями. Лідируючі позиції займають укорочені моделі нюдових або яскравих відтінків. Новинкою цього сезону стануть моделі навиворіт, які носять ворсом назовні. Доповнити вбрання можна широким шкіряним поясом, який підкреслить талію.

Джерело

Поділись


Новини партнерів