14 модних лайфхаків, які допоможуть вам уникнути прикрих промахів при підборі одягу

«Мода знаходиться в одному кроці від несмаку», – говорив Карл Лагерфельд. У світі постійно мінливих модних тенденцій єдиний вихід – знайти власний незабутній стиль. Це може бути непросто, так як вибір в наші дні просто величезний, пише Жіночий Світ.

Різноманітність аксесуарів, взуття, унікальних принтів і варіантів довжини – загубитися дуже легко! Однак, якщо слідувати деяким простим правилам, слово «стиль» може стати вашим другим ім’ям.

Ми впевнені, що мати гарний вигляд простіше, ніж здається, тому зібрали корисні поради для тих, хто хоче прокачати своє вміння одягатися зі смаком.

Відкривайте тіло продумано

Щоб виглядати привабливо і сексуально, необов’язково з’являтися на публіці майже голяка. Просто потрібно знати, що демонструвати, а що ні. Виберіть одну частину тіла, яку ви хочете показати всім. Якщо ви хочете відкрити плечі і зону декольте, не варто демонструвати ще й ноги. І навпаки.

Носіть сорочки на гудзиках правильно

Сорочки на ґудзиках – це класика, яка ніколи не виходить з моди. Вони допомагають візуально «підняти» джинси і надають спокусливу форму вашому тілу, коли ви одягаєте спідницю. Кращий спосіб використовувати такі сорочки – носити їх заправленими в штани або спідницю. Приголомшливий зовнішній вигляд вам гарантований!

Використовуйте яскраві аксесуари

Правильно підібрані аксесуари і вдало розставлені акценти здатні додати родзинку вашого образу. Навіть якщо ви носите нейтральний одяг і взуття, красива яскрава сумка або ефектна прикраса завжди буде виглядати круто. Але слід також пам’ятати, що занадто багато – не може бути добре, так що не потрібно перевантажувати свій образ всім, що ви знайдете в магазині аксесуарів.

Вибирайте брюки виходячи з висоти каблука

Штани, довжина яких не відповідає висоті каблука, виглядають неохайно і швидко стають брудними. Вибираючи довгі штани, обов’язково підгинайте їх, з огляду на висоту каблука. Найкраще, коли край штанів закриває ніс туфель і залишається 1,5-2 см від землі. Правильна довжина брюк вигідно підкреслить взуття і образ в цілому.

Залишайте руки вільними, коли виходите у світ

Збираючись провести вечір поза домом, навряд чи ви захочете увесь час тримати в руках свою велику сумку. Елегантна сумочка на ланцюжку, яку можна повісити на плече, не займе руки, і ви зможете спокійно спробувати снеки і коктейлі. Ваш образ при цьому не буде перевантажений.

Підкреслюйте переваги фігури

Немає ніякої потреби слідувати модним тенденціям і витрачати купу грошей на речі, які в тренді просто зараз. Найважливіше – знайти одяг, який вигідно підкреслить саме вашу фігуру. Наприклад, якщо ви стрункі і атлетичні, вам не потрібно носити оверсайз. А пишнотілі дівчата будуть добре виглядати в одязі трапецієподібної форми і вільних топах.

Спробуйте поєднувати кілька намист або ланцюжків, але не перестарайтеся

Намиста допоможуть вам доповнити образ цікавими акцентами. Ви можете поексперементувати і одягнути відразу кілька намист, зроблених з одного і того ж матеріалу, або, навпаки, з різних, щоб це виглядало контрастно. Тонкі, товсті, жіночні або грубі, з каменями або намистинами – вибір величезний. Найголовніше тут – не переборщити.

Нюдові човники врятують будь-який образ

Ці універсальні туфлі – те, що має бути в градеробі кожної жінки. Вони підходять до будь-якого тону шкіри і майже до будь-якого вбрання. Якщо ви хвилюєтеся, що в вашому образі занадто багато кольорів, одягніть нюдові човники, які будуть гармоніювати з кожною річчю окремо, створюючи тим самим завершений образ. До речі, вони ще й ноги зроблять візуально довшими.

Одягніть що-небудь з леопардовим принтом

Леопардовий принт – це не просто акцент, це ціле висловлювання в вашому гардеробі. Ви не залишитеся непоміченою, якщо одягнете пальто, спідницю, блузу або ще щось з таким принтом. Але пам’ятайте про те, що однієї такої речі буде достатньо. Не потрібно одягатися в усе «леопардове», немов збираєтеся загубитися в джунглях.

Не бійтеся комбінувати принти, але робіть це з розумом

Кольори, візерунки і принти можна комбінувати. Якщо робити це правильно, ви будете виглядати надзвичайно. Існує просте правило: у принтів, які ви поєднуєте, повинні повторюватися або кольори, або візерунки (великі чи маленькі). Ви також можете використовувати більш дрібні візерунки як акцент.

Використовуйте яскраві фарби

Багато людей бояться використовувати в гардеробі яскраві кольори. Вони думають, що їх одяг буде виглядати занадто відверто. Але насправді боятися нічого. Базові кольори – червоний, синій, жовтий – відмінно поєднуються один з одним. Просто не перевантажуйте свій образ занадто великою кількістю яскравих кольорів, щоб не виглядати без смаку.

Підберіть бюстгальтер, якого не буде видно з-під футболки

Футболки, як правило, шиються з досить тонкої тканини, тому не кожну білизну можна одягати під них. Мереживні і рельєфні бюстгальтери напевно будуть просвічувати і притягувати до себе непотрібну увагу. Розумна ідея – обрати білизну нейтрального кольору.

Вільне і обтягуюче завжди виглядає добре разом

Мішкуватий одяг, звичайно ж, зручний, але не всі речі елегантні і підходять для особливих випадків. Найпростіший спосіб добре виглядати в вашому улюбленому мішкуватому светрі – додати до нього в пару штани в обтяжку. Це додасть пікантності образу і цілком підійде для виходу в світ.

Виріз має значення

Для приємного вечора поза домом зазвичай ми вибираємо щось трохи більш відверте, наприклад декольте. Але варто пам’ятати, що оптимальна його глибина – 5-7 см. А хороший бюстгальтер з пуш-апом зробить свою справу і підкреслить ваші форми.

Якому стилю в одязі віддаєте перевагу ви? Яких правил ви дотримуєтесь, створюючи свій образ?

Джерело

Поділись


Новини партнерів