12 трендових осінніх образів для жінок, старше 40 років

Вік – не перешкода для стильних образів, пише Жіночий Світ. Ми навчимо вас одягатися стильно, незалежно від віку. Яскраві поєднання, стильні аксесуари, блискітки, оригінальний крій… Все це обов’язково повинно бути в ваших осінніх і зимових образах. Подивіться на 12 стильних і універсальних образів на будь-який смак, без яких ви просто не зможете обійтися в цьому сезоні.

Вам більше 40 років і ви не знаєте, як правильно створити стильний образ? Не турбуйтеся, вам не потрібно боятися, що через вік трендові речі будуть виглядати на вас безглуздо. Все зовсім навпаки! Адже світ моди створює тренди, які підходять жінкам різного віку і характеру. Але, щоб ви відчували себе впевнено, ми покажемо вам 12 готових образів на будь-який випадок і розповімо, які речі потрібно обов’язково мати в своєму гардеробі. Отже, вперед!

Яскрава сорочка

Напевно у вас в шафі є улюблені костюми, які ви носите на роботу, ділові зустрічі або навіть вечірки. Як оновити цей звичний наряд? Просто поміняйте традиційну сорочку білого кольору на сорочку яскравого кольору і стильного крою. Додайте в образ кілька трендових аксесуарів сезону осінь-зима 2019/2020, і образ готовий!

Светр оверсайз

Одяг в стилі оверсайз залишається в тренді вже довгий час. У холодну пору просто не обійтися без светру в стилі оверсайз. Поєднуйте його з бежевими штанами і коричневою сумкою. Ну а золотистий ланцюг стане ідеальним доповненням до цього теплого образу.

Білий образ

Білий колір вважається найелегантнішим, так що не варто побоюватися таких образів. Поєднуйте білу сорочку, штани на високій талії і білий тренч з золотистими деталями. Осінні холоди ідеально підходять для такого елегантного, сміливого, жіночного вбрання.

Колір хакі і леопардовий принт

Ще одне ідеальне поєднання для осіннього сезону: вбрання кольору хакі і туфлі з леопардовим принтом. Спідниця-міді і елегантний светр виглядають дуже гармонійно і стильно. Ну а туфлі з леопардовим принтом розбавляють досить строгий образ. І не забувайте про оригінальні аксесуари!

Джинси і блуза

Іноді найпростіші образи стають найзручнішими і стильними. Без сумнівів, поєднання блузи і джинсів створює саме такий образ. Виберіть широкі джинси і оригінальну блузку з пишними рукавами. Трендовий осінній образ готовий!

Стриманий образ

Такі прості і стримані речі, як на фото, ідеально підходять для осіннього сезону. У чому стриманість образу? У простому крої і прямих лініях. При цьому важливо вибирати речі яскравих кольорів, щоб образ не виглядав нудним. Не забудьте про стильні окуляри, і наряд готовий.

З леопардовим принтом

Тваринний принт не збирається здавати лідируючі позиції. Сезон осінь-зима 2019/2020 точно не пройде без аксесуарів та одягу з леопардовим принтом. Якщо ви не наважуєтеся носити його в великих дозах, то придбайте стильні туфлі, пояс або хустку з таким принтом. Подивіться, як елегантно і стильно виглядає образ на фото. Леопардовий принт розбавляє досить звичний образ з блузою і штанами.

Піджак з принтом в клітинку

Піджак з принтом в клітинку, звичайно, є необхідною річчю для осіннього сезону. Але важливо знати, з чим його поєднувати, щоб вийшов по-справжньому стильний образ. Піджак з принтом в клітинку потрібно комбінувати з однотонними речами. Завдяки цьому образ не буде перевантаженим, а вся увага зосередиться саме на піджаку.

Оригінальні принти

Цей образ ідеально підійде навіть для святкового заходу. А все завдяки яскравій блузці з оригінальним принтом в стилі 70-х років. Поєднуйте її зі світлими джинсами і піджаком пастельного кольору. Бракує тільки стильних кросівок, сумки кольору нюд і оригінальних окулярів.

Спідниця-олівець

Стрази, блискітки і паєтки – це справжній тренд сезону. Світові дизайнери в один голос заявляють, що сезон осінь-зима 2019/2020 потребує яскравих, блискучих речей. Як вам образ на фото? Він виглядає гармонійно і збалансовано завдяки простій футболці, яка контрастує з яскравою, стильною і блискучою спідницею-олівець.

Проста сукня

Ви вважаєте, що така довга сукня прямого крою зробить вас старше? Зовсім ні! Якщо хочете, щоб ефект був зворотним, то поєднуйте цю сукню з кедами або кросівками.

Вовняний кардиган

Айріс Апфель, знаменита колекціонерка і дизайнерка, залишається вірна моді в свої 98 років. Тільки подивіться на цей яскравий, оригінальний образ. Чорні штани і светр виглядають ідеально з яскравим кардиганом з вовни. Ну а трендові аксесуари осені врятують образ і додадуть йому індивідуальності.

Отже, тепер ви переконалися, що не варто жертвувати трендовими речами, якщо вам за 40? Ці 12 образів підійдуть для будь-якого випадку, будь-якої погоди і будь-якого віку. Хочете носити їх в холодну пору? Тоді придбайте наймодніший верхній одяг осені.

Джерело

Поділись


Новини партнерів