10 ідей осінніх образів з джинсами mom

Фасон джинсів mom пережив пік популярності в 1980-90 роках, потім вийшов з моди, але зараз знову викликає бурхливий інтерес, пише Жіночий Світ. У холодну пору «мамині» джинси актуальні як ніколи. Давайте вивчимо найкращі образи з цими зручними і трендовими штанами з джинсової тканини!

Mom jeans або «мамині» джинси – це один з популярних різновидів джинсів. Для цього фасону характерні певні риси: висока талія, що закриває пупок, вільний крій, тканина, яка не обтягує промежину і сідниці, матеріал світло-блакитного кольору, проте бувають і інші кольори. На початку 2000-х, юні модниці категорично відмовилися від джинсів такого крою, адже він не підкреслював сексуальність тіла. Однак ми живемо в інший час, коли жінки можуть віддавати перевагу комфорту, та не боятися видатися несексуальними. Тим більше, що зараз в тренді образи, що поєднують протилежні стилі, в яких кокетливі наряди можна поєднувати з комфортними джинсами.

1. Джинси з худі

Ідеальний варіант для прихильниць спортивного стилю. Носіть просторі джинси зі спортивною кофтою з капюшоном, доповнюючи вбрання зручними кедами. Щоб образ був більш спокусливим, вибирайте укорочені фасони худі або кенгурушки.

2. Джинси з гольфом і блузою

Багатошарові образи – ідеальний спосіб перетворити літній гардероб в осінній. Багато знаменитостей просто обожнюють такі ансамблі. Приклад подає Кеті Холмс, хизуючись перед камерами в незвичайній блузі з модними пишними рукавами.

3. Джинси з джинсовою курткою і топом

Ансамблі з джинсової курткою ніколи не вийдуть з моди. Поєднання брюк і куртки або сорочки з джинсової тканини ще називають «канадським смокінгом». Якщо вам подобаються просторі речі фасону оверсайз, то мамині джинси стануть ідеальним доповненням гардеробу. Уникайте поєднання виключно вільних речей, інакше образ здасться мішкуватим і може повнити. Додайте для балансу що-небудь коротке і облягаюче, наприклад, яскравий топ.

4. Джинси з білим светром

Образи з білим светром – це тренд сезону. Хочете підкреслити свою сексуальність? Тоді знайдіть модне взуття зі звіриним принтом.

5. Джинси з гольфом і пальто

У цьому образі кожна деталь ультрамодна. Тренчкоти на піку популярності, як і пісочно-коричнева палітра, як і орнамент з візерунком в клітину.

6. Джинси з футболкою і піджаком

Ви шукаєте ідеї для ділового гардероба з молодіжними та невимушеними образами? Тоді одягніть базові джинси mom з чорною футболкою без принта і доповніть наряд піджаком в стилі оверсайз. Вийде безпрограшне поєднання для прихильниць стритстайлу.

7. Джинси з сорочкою і светром

Гламурний образ для любительок нестандартного підходу у виборі одягу. Простенька сорочка з однотонним светром нагадує стиль препп, а прикрашені перлами джинси привносять гламурну нотку. До слова, обробка перлами раз у раз з’являється в модних колекціях сезону «Осінь / зима 2019-2020».

8. Джинси з жіночним светром

А ця ідея поповнить образи гардеробу для ніжних дівчат. Віддайте перевагу светрам непомітного кольору з якоюсь незвичайною деталлю, наприклад, з модними зараз рукавами, пишними біля плеча і звуженими до кистей рук.

9. Джинси з майкою і максі-кофтою

Оскільки холоди посилюються, варто запастися теплими речами: модними светрами, зимовими сукнями і довгими кофтами. Так ви зможете створювати комфортний гардероб в стилі casual.

10. Джинси з боді

На деяких фігурах «мамині» джинси можуть виглядати надзвичайно сексуально. Зверніть увагу на модель на фото нижче. У цієї дівчини вузька талія, широкі стегна і великі сідниці, а тому просторі джинси облягають її тіло, створюючи еротичний наряд. Ви шукайте спокусливий гардероб для подібної фігури? Тоді одягайте джинси з чорним боді і чоловіки впадуть до ваших ніжок!

Просторі джинси фасону mom будуть чудово виглядати з трендовими пальто. Не будемо забувати і про модні фасони светрів, адже вони так само допомагають створити стильний образ. «Мамині» джинси найкраще носити з невисоким взуттям. Ви можете створювати трендові образи з кросівками або з напівчеревиками по щиколотку.

Як бачите, джинси mom абсолютно незаслужено називають немодними. Зараз вони переживають друге життя. Особливо вдало такі фасони виглядають з певними стилями: з речами оверсайз, в спортивних і богемних образах, з одягом в стилі хіпстерів, в стритстайлі і так далі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів