Мода осінь 2019: ці речі повинні обов’язково бути в осінньому гардеробі

Щоб бути в центрі уваги протягом сезону осінь-зима 2019/2020, вам обов’язково знадобляться ці речі, пише Жіночий Світ.

Пальто в чоловічому стилі

У вашому гардеробі обов’язково має бути бежеве пальто в чоловічому стилі. Це універсальна річ, яка зберігає популярність вже довгий час. А найголовніше – таке пальто поєднується практично з усіма речами. Якщо ви ще не придбали цю річ, мерщій вирушайте за покупками.

Піджак з принтом в клітинку

Класична і позасезонна річ, яка трохи змінює свій звичний крій в новому сезоні. Стають популярними недбалі силуети в стилі оверсайз. Вибирайте піджаки універсальних кольорів, щоб ви могли поєднувати його з іншими речами яскравих тонів. Наприклад, ідеальним варіантом може бути піджак оверсайз з принтом в клітинку.

Чорні черевики в стилі кантрі

Незважаючи на те, що такі черевики – класика взуття в будь-якому сезоні, саме цієї осені і взимку вони стають особливо популярними. Знайдуться моделі на будь-який смак і розмір: високі, низькі, з ремінцями або заклепками, з вишивкою або ланцюгами… Варіацій безліч, вибір за вами.

Плащ

Осінь сповнена дощів, тому у вашому гардеробі обов’язково повинен бути стильний, зручний і практичний плащ. Він не тільки врятує вас від дощу, але і чудово доповнить будь-який образ. Вибирайте універсальний варіант: модель бежевого кольору довжиною нижче колін.

Шкіряні штани

Шкіра – це трендова тканина сезону осінь-зима 2019/2020. Шкіряні спідниці, куртки, штани, піджаки… Все це вже давно є в гардеробах знаменитостей і фешн-блогерів. Такі речі потрібно носити в поєднанні з вільними, легкими речами, щоб збалансувати образ. Крім того, шкіряний одяг зробить вас візуально стрункішою.

Сорочка з принтом в клітинку

Кілька сезонів ця модель була поза увагою дизайнерів. Так, така сорочка ненадовго зникла зі списку тенденцій, але повернулася з новою силою в цьому сезоні. Поєднуйте її з шкіряними штанами або спідницями. Вийде дуже стильний осінній образ з ноткою брутальності.

Штани “slouchy”

Ця модель штанів продовжує завойовувати популярність. І не спроста, адже такі штани виглядають оригінально і стильно. Крім того, вони точно зроблять вас стрункішими. Звичайно, варіант з джинсовою тканиною завжди виграшний, але варто пошукати бежеві штани “slouchy”, щоб ви могли поєднувати їх як в класичних, так і в звичайних образах.

Романтична блузка

Біла блузка обов’язково повинна бути у вашому гардеробі. Це універсальна річ на всі випадки життя. У цьому сезоні потрібно носити блузки на ґудзиках з гострим вирізом і пишними рукавами. Прозорі вставки, вишивка і рюші – прекрасне доповнення до будь-якої трендової блузки сезону осінь-зима 2019/2020.

Светр оверсайз

Настають сильні холоди, тому пора запастися стильними светрами. Вовняні светри з високим горлом – завжди найзручніший варіант. Вам однозначно знадобиться модель в стилі оверсайз! Поєднуйте такий светр зі штанами або спідницею на високій талії, а передню частину светру обов’язково заправляйте за пояс. Звичайно, варто вибирати моделі нейтральних тонів. Це дасть простір для фантазії і можливість яскравих, незвичайних поєднань.

Джерело

Поділись


Новини партнерів