Будь в тренді: кольорова палітра осіннього гардеробу 2019

Ми вивчили найактуальніші відтінки сезону і поспішаємо поділитися з вами ідеями для вибору стильної колірної гами.

Винний колір

Відтінки винної палітри чудово підходять для осіннього сезону, додаючи образу вишуканої строгості. Кольори мерло і бордо нагадують собою багряне листя. Ці багаті відтінки червоного підкреслюють сексуальність і вважаються одними з класичних кольорів для справжніх леді.

У модних колекціях дизайнерів можна було побачити чудові наряди всіх фасонів, виготовлені з матерії темного червоного кольору з легкою коричневою або синьою ноткою. Якщо хочете бути на висоті цієї осені, сміливо вибирайте одяг і взуття в відтінках бордо і мерло. Вишукані винні кольори виглядають дорого і прекрасно поєднуються зі стильними дизайнерськими ременями.

Колір чилійського перцю

Яскраво-червоний колір дизайнери вирішили красиво перейменувати в колір чилійського перцю. Пристрасний, гарячий, пекучий і пікантний – цей відтінок червоного підійде жінкам, які люблять привертати до себе увагу. До слова, наряди кольору чилійського перцю будуть вдало виглядати разом з червоною помадою, яка в цьому сезоні входить в топ трендів макіяжу осені 2019.

Однак стилісти застерігають нас від повністю червоних нарядів, оскільки вони можуть виглядати занадто інтенсивно. Для створення балансу варто поєднувати червоні речі разом з одягом більш м’яких кольорів.

Помаранчевий колір

Яскравий, соковитий помаранчевий колір, який гріє погляд, став одним з наймодніших в палітрі весни 2019 року, однак восени цитрусова гамма не здасть своїх позицій. Помаранчевий колір дарує відчуття сонячного тепла в похмурі і дощові дні осені. Якщо вам не подобаються надто інтенсивні тони, то варто віддати перевагу пастельній гамі з її ніжними відтінками.

Крім цього, актуальними помаранчевими відтінками осені залишаються кольори гірчиці і оранжево-бурий відтінок стиглого гарбуза.

Колір лісової крони

У моду входять холодні відтінки темно-зеленого кольору, що нагадують хвою або густі крони листяних дерев в лісі. На відміну від агресивних червоних і помаранчевих нарядів, зелений виглядає досить стримано, а тому дозволяє створювати монолітні образи в єдиній кольоровій гамі.

Синій колір

Навесні і влітку на піку популярності залишаються чарівні відтінки голубого і синього: небесний, блакитний пастельний. До слова, восени пастель все ще актуальна, однак дизайнери прагнуть підкреслити холодну красу сезону більш насиченими відтінками синього. Модних тонів синього хоч греблю гати і у всіх вишукані назви: галактичний синій, вечірній синій, синій камінь і так далі.

Сірий колір

Неодмінно поповніть свій гардероб стильним одягом сірого кольору. Сірі наряди чудово виглядають в монолітних і монохромних образах, але найголовніше те, що вони допомагають пом’якшити занадто вже інтенсивні образи з яскравими або темними кольорами насичених тонів. Принадність сірого кольору в тому, що він добре поєднується практично з будь-якими іншими кольорами. Сірий офісний костюм перетвориться за допомогою винної блузи, ну а сірий светр вдало виглядає з джинсами всіх фасонів.

Персиковий колір

Ніжний, жіночний і романтичний персик виглядає стримано, але при цьому стильно і модно. У цьому сезоні попитом користуються всі відтінки персика, але особливий інтерес викликає крем де пеш, що в перекладі означає «персиковий крем». Цей ніжний відтінок дозволяє експериментувати з різними образами: від офісного, до богемного і стритстайлу.

Білий колір

У слов’янських країнах існує погана мода на чорний одяг в холодну пору року. Пов’язано це, як правило, з тим, що він не брудниться, а це дозволяє не вдарити в бруд обличчям, фігурально і не фігурально висловлюючись. Коли навколо бездоріжжя і калюжі, чорний одяг не так швидко брудниться. Хоча я не смію віднімати лаври у чорного кольору (адже він заслужено їх завоював), все ж не варто обтяжувати свій гардероб суцільно чорними речами. Порадуйте себе вишуканими білими нарядами. Наприклад, зараз в моді образи з білим светром.

Біла палітра настільки різноманітна і така актуальна, вибирайте свій відтінок: колір слонової кістки, кремовий, молочний, ванільний або сніговий білий.

Коричневий колір

Коричневе листя дарує натхнення світу моди, а тому коричневий колір користується шаленою популярністю. В його багатій палітрі кожна модниця знайде відтінок до душі. Особливо актуальними зараз залишаються кольори кави і карамелі.

Тілесний колір

Нюдова гамма на піку популярності. Одяг тілесного кольору вишукано виглядає з нюдовими туфлями або чобітками. Ви шукаєте верхній одяг для осені? Тоді порадуйте себе стильним плащем м’якого пісочного кольору.

Нюдова палітра допомагає підкреслити гарний колір шкіри. Якщо ви саме такого ефекту і хочете домогтися, то вибирайте одяг світліших тонів, аніж ваша шкіра. До слова, тілесний добре виглядає з іншими модними кольорами: з сірим, білим і коричневим.

Колір золота

Золота цариця осінь любить благородний метал – золото. Втім, інші металеві відтінки так само залишаться в тренді. Наприклад, в колекції Dior «від кутюр» можна було побачити чарівні наряди з сріблястим відливом.

І все ж восени золото фарбує, як ніколи. Однак золотий колір досить екстравагантний. Яку річ варто вибрати? Прекрасним рішенням стануть стильні міді-і максі-спідниці з плісировкою. Струмуюча тканина дозволить золоту переливатися, граючи на світлі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів