Топ-8 антитрендів цієї осені

Щоб виглядати стильно, потрібно цікавитися не тільки головними сезонними трендами, а й чітко знати, які речі вийшли з моди. Стилісти назвали 8 типів речей, які в сезоні осінь 2019 вважаються антитрендовими:

Сорочка під тонкий светр + кольє

Це поєднання давно вважається антитрендовим, але багато жінок наполегливо продовжують його носити. Восени 2019 модні моделі оверсайз, тому подібний лук краще замінити на об’ємний светр + мом джинси + черевики або лофери.

Пальто під пояс з розкльошеним подолом

Зазвичай воно має довжину вище коліна і помітно розкльошений поділ. Дизайнери наполегливо рекомендують замінити дані фасони на більш вільні і прямі моделі. Якщо ви бажаєте підкреслити талію, вибирайте класичні силуети з поясом.

Шарф-снуд

Поступово втрачає свою актуальність і улюблений модницями снуд. У цьому сезоні стилісти віддають перевагу об’ємним шарфам-палантинам, в які при необхідності можна навіть закутатися.

Тонкий пояс

Оскільки восени 2019 в моді все вільне, велике і струмуюче, не рекомендується використовувати в образі і тонкі пояси. Максимум – можна одягнути його поверх в’язаної сукні-оверсайз, туніки або кардигану.

Колготки, контрастного кольору

Темні колготки краще поєднувати з темними речами. Світлий верх або низ в одному образі з чорними, бордовими або іншими темними колготками буде виглядати антитрендово в цьому сезоні.

Гетри

І хоча цей аксесуар довго був улюбленим у модниць і часто доповнювався короткими жіночними сукнями, міні-спідницями і шортиками, зараз цей тренд абсолютно неактуальний і про нього доведеться забути хоча б на якийсь час.

Щільне мереживо

Краще відмовитися і від виробів зі щільного мережива. Якщо хочете додати в образ трохи жіночності і розкоші, вибирайте більш тонкі тканини і доповнюйте їх пальто, кардиганом або об’ємним светром.

Сукні з тонкого трикотажу

Такі вироби дуже дешево виглядають, тому від них варто відмовитися. А ось щільний, якісний трикотаж глибоких відтінків виглядає дуже виграшно, тому в гардеробі модниць він must have в осінньому сезоні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів