Як носити гумові чоботи, щоб виглядати стильно цієї осені

Гумові чоботи – беззаперечний мастхев для дощової осені, який однозначно заслуговує на вашу увагу і в цьому сезоні. Спробуємо довести, що інвестиція в стильну пару на кілька сезонів виявиться найвигіднішою. І це не тільки завдяки функціональному значенню гумових чобіт, але і відмінній сумісності з будь-якими деталями вашого гардеробу. Перевіримо?

Гумові чоботи + пальто-блейзер

Задати настрій у вогку погоду допоможуть насичені кольори. Наважуйтесь на експеримент, вносячи яскраві фарби в свій образ. Вибираючи гостромодний бордовий, галактичний синій або колір свіжоскошеної зелені, будьте впевнені – вони впишуться практично в будь-які образи. Найбільш зухвалий прийом – мікс гумового взуття і деталей ділового стилю. Все просто: складаємо монохромний чорний аутфіт на основі звужених штанів і базової водолазки, додаємо пальто О-силуету і пару акцентів. Нехай їх місце займуть яскраві гумові чоботи з високою халявою і містка сумка в тон.

Гумові чоботи + класичний тренч

Місія – знайти ненудну пару взуття для сірих буднів. З гумовими чобітьми вона здійсненна – просто дайте волю фантазії! Радимо звернути увагу на актуальні принти і фактури, зокрема, металік. Навколо глянцевого блиску золотистих і сріблястих відтінків можна скласти безліч варіацій. Безпрограшна тактика – рух в сторону світлої палітри з димчасто-сірим, молочним і бежевим відтінками. Утепляємся стильно, додаючи в пару до гумових чобіт класичний тренч довжини міді, затишний светр oversize і шорти високої посадки.

Гумові чоботи + міні-спідниця

Чоботи в дусі рибацького екіпірування – осіння класика, яка претендує на місце у вашому шопінг-списку. Високі халяви, блочний каблук, тракторна підошва і декор з пряжок і металевої фурнітури – ознаки бездоганної пари, які варто взяти на замітку. Безпрограшний прийом – образ в дусі Пеппі з картатою спідницею-міні, щільними чорними колготками, об’ємним светром грубої в’язки і довгим пальто. Додавайте до нього сумки з нагоди і відповідно до настрою: від містких шоперів до мініатюрних багетів – тренду 90-х, що б’є всі модні рекорди в цьому сезоні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів