Як красиво зав’язати хустку на голові – способи і покрокова інструкція

Хустка – небанальний аксесуар, який виділить вас з натовпу. Незважаючи на його красу і практичність, поки небагато дівчат оцінили модний потенціал цієї речі. І даремно! Є багато способів пов’язати хустку на голову, про найстильніші ми розповімо вам просто зараз.

Хустка часто прикрашає зачіски fashion-блогерів і гостей модних показів. Ми пропонуємо вам не відставати від них. Хустки прекрасно вписуються і в повсякденний, і в святковий образи. Нижче ви знайдете покрокову інструкцію, яка дозволить вам зав’язати хустку на голові так, щоб виглядати елегантно і сучасно.

Популяризатором хустки став модний будинок Hermes, який в 1928 році випустив цілу колекцію цих аксесуарів. Культова хустка-каре стала символом марки і межею мрій будь-якої модниці. З моменту появи хустки встигли «приміряти» неймовірну кількість різних малюнків, написів і багаторазово змінити свій дизайн.

Як зав’язати хустку на голову у вигляді пов’язки

Простий, але дуже стильний спосіб прикрасити зачіску хусткою – зробити з неї пов’язку. Поверніть два протилежних кінця прямокутника всередину по діагоналі. Вийде широка смужка тканини. Центр пов’язки розмістіть на лобі, кінці заведіть за волосся і зав’яжіть у вузол.

Як зав’язати хустку на голову банданою

Хустка буде прекрасно виглядати на волоссі, якщо зав’язати її банданою. Складіть тканину по діагоналі, покладіть на голову і зав’яжіть як косинку. Вузол можна розмістити поверх або прибрати його під хустку. Також ви можете зав’язати хустку не вузлом, а романтичним бантом.

Як зав’язати хустку на голову косинкою

Щоб зробити косинку, складіть хустку по діагоналі. Ви можете підігнати косинку під потрібний вам розмір, загнувши всередину смужку тканини. Додайте косинку на голові і зав’яжіть під волоссям позаду. Такий спосіб зав’язування хустки вже давно перекочував з «селянської» естетики в арсенал найпередовіших модниць.

Як зав’язати хустку чалмою

Чалма з’явилася в останніх колекціях дизайнерів, і неспроста – цей аксесуар зараз переживає розквіт своєї популярності. Хоча чалма виглядає більш хитромудро, ніж косинка або бандана, зав’язати її досить просто. Якщо у вас квадратна хустка, спочатку складіть її по діагоналі. Потім накиньте на голову як бандану і зав’яжіть вузол на потилиці. Вільні кінці хустки виведіть вперед, знову зав’яжіть і приберіть під хустку. Якщо у вас хустка витягнутої форми, використовуйте її без згортання. Розмістіть середину прямокутника на маківці, а кінці перехрестіть позаду. Потім виведіть їх вперед і поверніть джгутом. Повторюйте всі дії, поки тканина не закінчиться.

Як ще можна зав’язати хустку на голові?

Якщо ви не знайшли ідеальний спосіб, ми підготували для вас кілька лайфхаків. Ними можна урізноманітнити і вже звичний вам метод зав’язування хустки на голові.

  • Власниці довгого волосся можуть вплести хустку в косу. Це не тільки виглядає оригінально, але і створює видимість густого волосся.
  • Можна перев’язати хусткою хвіст з волосся або прикрасити ним пучок.
  • Спробуйте зав’язати пов’язку вузлом спереду або збоку. Так ви будете виглядати жіночно і грайливо.

Джерело

Поділись


Новини партнерів