Зачіски 2019: найкращі осінні варіанти для тонкого волосся

Вам дуже сподобається ця колекція зачісок, тому що всі вони дійсно універсальні.

Високий хвіст

Якщо ви збираєтеся красуватися з хвостиком, він повинен виглядати як висока корона з шикарним об’ємом! Насправді, ця проста зачіска дає вам багато можливостей для творчості, тому все, що ви додасте до неї, буде працювати відмінно. Просто не забудьте поекспериментувати з пасмами: зробіть їх якомога більш недбалими.

Низький розпатланий хвіст, прикрашений хусткою

Чим розпатланіший, тим краще! Довжина, каскад і легка недбалість – хто б міг бажати більшого від зачіски? Більш того, коли об’єднані всі ці три знакових характеристики, у тонкого волосся не залишається ніяких шансів, крім як підкоритися і стати об’ємним.

Напівхвіст

Хочете вірте, хочете ні, але кілька шпильок або аксесуарів можуть створити по-справжньому легку і об’ємну зачіску! Вам просто потрібно підняти свій хвіст дуже високо і розпустити його як корону, так, щоб він виглядав більшим. Закріпіть волосся вгорі за допомогою аксесуарів і розправте за ними волосся для кращого ефекту.

Скручені хвости

Крім дуже привабливої візуальної сторони цієї зачіски, є невеликий секрет. Навіть найменше скручування або начісування кінчиків додасть вашому тонкому волоссю форму, яка буде виглядати об’ємно. Скручування верхньої частини в хвіст також істотно збільшить об’єм.


Розпатланий скручений низький пучок

Хочете знайти зачіску, яка за лічені хвилини впорається з проблемою тонкого волосся? Ідеальний варіант – розпатланий скручений пучок. Трохи безладу додасть волоссю об’єм, а м’які хвилі прекрасно прикрасять потилицю.

Низький пучок зі скрученою короною

Що може бути простіше, ніж скрутити два пасма, потягнути їх трохи і перетворити в низький пучок? Зачіска з такими елементами може легко додати об’єму тонкому волоссю за допомогою простих прийомів: пасма розпушуються пальцями – ось і все!

Зачіска з аксесуарами

Трохи модних аксесуарів не зашкодять вашій зачісці! Навпаки, вони можуть зробити її ще більш привабливою і надати додаткового об’єму, який збережеться протягом усього дня. Неважливо, чи хочете ви отримати високу, шикарну зачіску або низьку зачіску з легкими недбалими пасмами – аксесуари для волосся збільшать пишність і забезпечать об’єм вашому волоссю.

 

 

Низький начесаний шиньйон

Хто сказав, що популярні зачіски з шиньйонами можна робити тільки на довгому густому волоссі? Ні, у цього стилю немає встановлених правил – це не диво, просто спритність рук. Як тільки ви зробите зачіску з низьким начесаним шиньйоном і витягнете тонкі пасма одне за одним, ви побачите різницю.

Проста зачіска для тонкого волосся

Якщо ви шукаєте легкі зачіски для жінок з тонким волоссям, цей недбало розхристаний, дуже милий і грайливий пучок точно вам підійде. Зав’яжіть волосся у вільний низький хвіст і зробіть низький вузол на потилиці. Потім витягніть кілька тонких пасом, щоб надати йому легкої недбалості. Це одна з найпростіших зачісок для власниць тонких локонів. Вона відмінно виглядає на світло-рудому і медово-коричневому волоссі, які додають глибини і обсягу цій надзвичайно милій і зухвалій зачісці.

Низький пучок для волосся середньої довжини

Найприємніше полягає в тому, що більшість об’ємних зачісок для тонкого волосся дуже легко зробити. Вам не потрібно витрачати години, намагаючись надати об’єму – навіть найпростіший низький пучок буде виглядати приголомшливо.

Плетений пучок

Ви знаєте, що коси можуть стати ідеальною основою для укладання тонкого волосся, оскільки ви можете зробити густі пасма за лічені секунди. Так чому б не зібрати їх в стильний пучок? У зачісках для тонкого волосся слід використовувати різноманітність фактур, адже ви завжди можете зробити свій стиль ще елегантнішим.

Універсальна скручена зачіска

Давайте зробимо кожен елемент зачіски для тонкого волосся більш привабливим і унікальним! Спробуйте прикрасити своє волосся великими, об’ємними скручуваннями, м’яко вивільняючи кінчики. Ви можете використовувати творчий підхід і зробити собі зачіску в стилі модерн – мінливість безцінна!

 

Закручений напівхвіст, закріплений ззаду

Для тих, хто віддає перевагу довгому волоссю, вибирайте зачіски з видовженими шарами, щоб додати трохи об’єму вашим більш тонким локонам. Ви можете укладати своє волосся в зачіски, як показано на фото. Симпатичні карамельно-коричневі відблиски на темній основі надають волоссю мультитонального вигляду і відчуття пишності. Бонусом стане натуральне кучеряве волосся, так як це дозволяє використовувати елемент напівхвоста!

Плетена корона для довгого волосся

Іноді важко повірити, що такі густі і текстуровані зачіски можна зробити дуже швидко. Але це правда! Тасьми у вигляді риб’ячого хвоста, яка обвиває всю корону і переходить в об’ємні хвилі, достатньо для того, щоб ваше волосся виглядало таким пишним.

Подвійні голландські косички

Якщо вам цікаво, як виглядає справжня зачіска, то ця ідея – відповідь на вашу цікавість. Надвичайно об’ємна зачіска з подвійними голландськими косами – ще один доказ того, що тонке волосся не є катастрофою – просто потрібен плетений підхід!

Зачіска з п’ятьма косами

Вита тасьма з п’яти кіс, що об’єднує ваше волосся в чудовому, жіночому і об’ємному плетеному шедеврі – це ще одна ідея перемогти тонке волосся. Друга коса перетинає третю, четверту перетинає другу, перша – над четвертою, а п’ята – над першою: так ми прощаємося з відсутністю об’єму!

Джерело

Поділись


Новини партнерів