За ними майбутнє: основні тренди цієї осені

Від відверто сексуальних нарядів мода рухається в бік спокійної елегантності і буржуазності. Але можливості похуліганити все одно залишаються.

Поясні сумки

Сумки на пояс, які спочатку буквально всі модниці зустріли в штики, здається, прижилися в нашому гардеробі всерйоз і надовго. Кожен новий сезон буквально всі модні будинки знову виводять на подіум моделей з поясними сумками. Тепер вони виконують роль ременя або просто яскравої деталі до монохромного образу.

 

 

Широкі плечі

Накладні плечі – ще один привіт з 90-х – в цьому сезоні стали ще помітнішими. Якщо раніше акцент на плечах спостерігався виключно у жакетів, то відтепер «сильні плечі» можна зустріти навіть у вечірніх сукнях. Причому це не обов’язково накладні плечики. Але і, наприклад, скульптурні оборки або аплікація.

Клітинка

З боку старої доброї Англії насувається потужний циклон, картатий. Дизайнери цитують шотландські кілти і затишний стиль лондонських коледжів. У колірних рішеннях обмежень немає: вітається клітинка як відтінків пожовклого осіннього листя, так і парадна, червоно-сіра. Christian Dior, Chanel, Altuzarra, вважали за краще традиційні принти – вони ставлять на «гусячу лапку», тартан (шотландка) і шахову клітку.

Шорти

Незважаючи на певний наліт буржуазності буквально всіх модних показів, шорти залишаються в тренді навіть в холодну пору. Так, можете сміливо додати цю сексуальну деталь в свій гардероб. Вітаються шорти в’язані, шкіряні шорти і навіть шорти як елемент вечірнього вбрання.

Поділись


Новини партнерів