Як правильно підібрати осіннє пальто

Стильне пальто відповідного кольору і довжини – незамінна річ в гардеробі сучасної дівчини. Воно універсально поєднується з джинсами і брючними костюмами, класичними спідницями і коктейльними сукнями. Правда підібрати правильну модель деколи складно через різноманітність пропонованого асортименту. Якщо ви ще досі думаєте, що якісна річ коштує дорого і виглядає сумно, ви помиляєтеся. Ми розповімо вам кілька деталей, на які варто звернути увагу при покупці.

Вивчіть бірку

Визначтеся, в який сезон ви хочете носити річ. Для прохолодного літа і ранньої осені підійде пальто з змішаної тканини – приблизно 70% бавовни і 30% акрилу. Для пізньої осені і зими вибирайте моделі з вовняної тканини – твід, шотландка, драп, кашемір. Пальто з 100% вовни коштує недешево. Трохи дешевше буде коштувати пальто зі змішаної тканини – 70% вовни на 30% акрилу, або 50 на 50. Ціна залежить від виробника – не завжди речі з Китаю коштують дешевше. Радимо придивитися до вітчизняних виробників, особливо невеликих компаній – речі їх пошиття за якістю нітрохи не гірші від закордонних.

Увага до довжини

Дівчатам з ростом 150-160 см підійде пальто довжиною до середини стегна. Такий верхній одяг буде виглядати на вас акуратно, не акцентуючи увагу на мініатюрному зрості. Якщо ваш зріст становить 160-170 см, підберіть модель завдовжки до коліна або трохи нижче. Всім, хто вище 170 см, варто купити пальто довжиною трохи нижче коліна або до середини ікри. Довгі пальті врівноважить вашу фігуру, скрасивши різницю між довжиною ніг і тулуба.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Легкое песочное пальто-пиджак – “must have” этой осени. ⠀ Оно незаменимо прохладными вечерами в межсезонье, ведь отлично защищает от ветра и непогоды. Стильное и универсальное,оно легко сочетается практически с любой цветовой гаммой. Это беспроигрышный оттенок, если ты не можешь определиться. Пояс из кашемира в комплекте Ткань: пальтовая ткань с добавлением шерсти 20%,в рубчик Цвета: песочный Размеры: S-M,L-XL Цена: 5500 💌 ЗАКАЗАТЬ: ➡️ в DIRECT ➡️ 8 (911) 835 53 03 #пальто #пальтомосква #пальтоизшерсти #пальтонаосень #пальтооверсайз #бежевоепальто #теплоепальто #песочноепальто #пальтоспб #пальтопиджак #зимнеепальто #осеннеепальто #свободноепальто #пальтоказань #пальтокраснодар #пальтокрасноярск #пальтоуфа #пальтопитер #пальтомосква #пальтовесна #пальтонавесну #пальтохалат #весеннеепальто #пальтонавесну #пальтокэмел #пальтоспоясом #прямоепальто

Допис, поширений ЖЕНСКАЯ ОДЕЖДА (@shopogolik_look)

Підберіть відтінок

Якщо ви консервативні і дотримуєтеся ділового стилю, варто звернути увагу на базові кольори: чорний, пісочний, бордовий, смарагдовий, молочний. Молодим дівчатам, які ще навчаються в школі чи університеті, не варто боятися експериментів: червоний, жовтий, бірюзовий або білий колір виділить вас з натовпу. Врахуйте, що підтон основного кольору повинен відповідати вашому типу зовнішності – теплому або холодному. Це важливо, щоб на тлі кольору одягу ваша шкіра виглядала здоровою з підкресленим рум’янцем, а не сірою і тьмяною.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Готовим для вас совершенно удивительный контент, приуроченный к выпуску коллекции верхней одежды Monochrome. А пока держите немного #backstage со вчерашней съемки, главной героиней которой стала наша любимая @ul_yanapilaeva! Monochrome Hoodie Crop – 12,500р. Monochrome Pants New – 8,500р. Monochrome Coat – soon ___ We are preparing for you absolutely amazing content dedicated to release of the Monochrome outerwear collection. In the meantime, keep a little #backstage from yesterday’s shoot the main character of which was our beloved @ul_yanapilaeva! #monochrome #monochromeyou #lifestyle #oversize #fashion #oversized #hoodie #coat #pants #totallook #oversizedcoat #unisex #soon #worldwide #new #autumn #collection #onlinestore

Допис, поширений Monochrome (@monochrome_you)

Нестандартний крій

Купівля пальто – вкладення грошей мінімум на 3-4 сезони. З цієї причини намагайтеся врахувати всі озвучені нами деталі, в тому числі підібрати відповідний крій. Дівчатам з фігурою «пісочний годинник» підійде пальто-халат на ремені з англійським коміром, «прямокутникам» варто придивитися до моделей прямого крою з об’ємним коміром і кишенями. «Яблукам» сподобається пальто кулястої форми з кишенями-імітацією, яке приховає зайві сантиметри в талії. Власницям вузьких плечей варто купити пальто з коміром-хомутом, або коміром-бантом – такі моделі доведеться пошукати довше звичайного, зате результат шопінгу порадує вас.

Джерело

Поділись


Новини партнерів