Чорний манікюр, який варто спробувати цієї осені – 3 стильних ідеї на 2019 рік

Темні лаки для нігтів набувають популярності з настанням холодного сезону. Безперечним лідером осені 2019 є чорне покриття в манікюрі. Цеq колір лаку в тренді вже кілька років, і, схоже, що не збирається залишати топ-улюбленців серед дівчат. Але, варто врахувати, що манікюр з чорним лаком виходить досить помітний, тому бажано, щоб виконаний він був бездоганно, втілював сучасні тенденції. Давайте дізнаємося, які варіанти чорного нейл-арту будуть найбільш затребувані в цьому сезоні. І подивимося фото стильних ідей.

Матовий

Розкішна матова текстура виглядає особливо чарівно в темному виконанні. Чорний лак для нігтів з ніжним матовим топом відразу набуває вишуканого і дорогого вигляду, і значно виграє у класичного глянцевого манікюру. Він тут же претендує на роль вечірнього, тим більше, якщо доповнений стразами або іншими блискучими деталями.

Комбінований

Крім витонченого матового чорного дизайну, в 2019 році трендовим буде мікс кількох фактур в одному нейл-арті. При цьому, чим більше вони відрізняються одна від одної, тим краще. Дозволяється впевнено поєднувати в одному манікюрі матовий і дзеркальний топ, глянець і оксамит, велюр і стрази. Такий манікюр буде виглядати дуже оригінально, цікаво і не шаблонно. Однозначно, варто спробувати!

З візерунками в стилі тумблер

Шанувальниці виразних візерунків на нігтях можуть зробити вибір на користь ефектного готичного манікюру в стилі тумблер, де теж переважають темні тони, зокрема, чорний. Зазвичай головні малюнки в ньому відображають філософію, таємниці світобудови, космічні теми. Але також можливі доповнення у вигляді геометричних смуг, ліній і візерунків.

Невелика порада: Для створення красивого чорного манікюру краще використовувати стійкі покриття шелаку, адже найменші відколи й нерівності можуть звести нанівець загальний вигляд нігтів. А з гелевим покриттям можна бути впевненою в його стійкості і більш вдалому нанесенні на нігтьову пластину.

Джерело

Поділись


Новини партнерів