Модні рекомендації: 5 речей, які ви повинні купити цієї осені

Зовсім скоро почнеться новий сезон, а разом з ним з’являться нові тренди і модні віяння. Стилісти назвали кілька типів речей, які повинні бути цієї осені в гардеробі у кожної модниці:

Одяг неонових кольорів

Неон не виходить з моди і буде на піку популярності протягом всієї осені. Зверніть увагу на вироби кислотних відтінків: жовті, червоні, салатові, яскраві помаранчеві, сині. Сміливим дівчатам дизайнери рекомендують прикупити в одному з перерахованих вище відтінків піджак, плащ, взуття або сумку. Якщо до таких яскравих образів ви не готові, зверніть увагу на невеликі аксесуари в даних кольорах: шпильки, хустки, сережки та браслети також в моді.

Спідниця-плісе

Цей виріб додає образу жіночності і особливого шику. Придивіться на осінь до спідниць плісе з щільної тканини. Вони красиво поєднуються з сорочками, блузами і подовженими піджаками. При цьому зверніть увагу на нестандартні і яскраві кольори: індиго, фуксія, смарагд виглядатимуть дуже незвично.

Шкіряні штани

В осінньому сезоні стилісти одягли своїх моделей в штани вільного крою. Найбільш часто, при цьому, зустрічаються вироби зі шкіри. Такий одяг не тільки практичний, а й універсальний: шкіряні штани можна одягнути на прогулянку, вечірку, а лаконічні фасони – навіть на роботу.

Верх з масивними плечима

Більшість сучасних модниць вже переглянули свої погляди на піджаки з широкими плечима, і навіть прикупили собі на осінь пальто з великими плечиками. Але в даному випадку важливо пам’ятати, що вищевказаний фасон пасує не всім. Якщо дівчатам з А-подібною фігурою він збалансує пропорції, то панночкам з широкими плечима і вузькими стегнами, навпаки, лише додасть масивності.

Грубі черевики

Що стосується взуття, то, як і раніше в моді будуть масивні і грубі вироби. Особливо популярними в прийдешньому сезоні будуть черевики з чорної шкіри, відполірованої до блиску. Як декор будуть використовуватися ланцюги, ремені і металеві замки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів