Модне взуття весна – 2019: що купити в цьому сезоні

Необхідність купівлі весняного взуття завжди настає раптово. Багато жінок вважають за краще залишати чоботи або ботильйони з осені, абсолютно не звертаючи уваги на те, що тренди змінюються і після зими слід вибирати щось взуття відтінків і незвичайних форм.

У весняних колекціях 2019 року на подіумах панували ботильйони на геометричних підборах, різні черевики в стилі вестерн, футуристичні пари, шнурівка з нульових і грубі черевики в стилі гранж.

Ботильйони на химерних підборах цієї весни обов’язково повинні бути в гардеробі у кожної модниці. Так, трикутний, циліндричний, ламаний, вигнутий, блискучий або імітуючий дерево каблук створить навіть із найбільш мінімалістичної пари справжній арт-об’єкт.

Шнурівка – головний взуттєвий тренд нульових знову на піку популярності.

Черевики в стилі вестерн не повинні залишати гардероби модниць в новому сезоні.

Пластик не залишає модні рейтинги цієї весни. Не обов’язково жертвувати власним комфортом, одягнувши чистий пластик. Досить буде декількох вставок PVC-матеріалу або прозорого пластикового підбора.

Грубі черевики в стилі гранж – будуть стильно виглядати як з легкими сукнями, посипаними квітковим принтом, так і з потертими джинсами і футболкою з емблемою улюбленого рок-гурту.

Прихильницям класики варто звернути увагу на моделі з незвичайних матеріалів з відкритим носком.

У новому сезоні весна-літо 2019 сміливо можна робити ставку на білі черевики або ботильйони. Не саме практичне взуття, але зате дуже красиве.

Джерело

Поділись


Новини партнерів