У чому зустрічати Новий 2019 рік: рекомендації стилістів

Головна ніч року – не за горами, і стилісти на пару з астрологами вже приготували свої рекомендації щодо складання ідеального образу. Розповідаємо, до чого варто придивитися в першу чергу і де знайти виграшну сукню для свого знака Зодіаку.

Незважаючи на схожість Жовтої Собаки 2018 року і східної господині прийдешнього 2019-го – Жовтої Свині – у виборі головного відтінку, тотемні тварини все ж максимально різні за характером. І якщо Собака в минулому році була раціональна і добродушна, то Свиня тепер, скоріше, помпезна і марнотратна, тому ексцентричне і яскраве вбрання з цікавим декором буде зараз в фаворитах.

Символ прийдешнього року цінує розмах торжества – а значить і обраний образ ні в чому не повинен поступатися. Однак не обов’язково одягатися помітно – особливо, якщо сонячна палітра жовтого вам зовсім не близька. Господиня майбутнього року пропонує масу альтернатив, і в першу чергу астрологи радять зробити акцент на природній палітрі: коричневому, теракотовому, шоколадному, апельсиновому – список можна продовжувати нескінченно.

До того ж, Свиня віддає перевагу природним орнаментами – квітковим принтам і рослинним візерункам – і в цьому вони з дизайнерами зійшлися повністю. А якщо яскраві відтінки і малюнки вам чужі, придивіться до металевих аналогів – бронзи і золота. Вони виглядають благородно і цілком підтримують символ прийдешнього року.

Овен (21 березня-20 квітня)

Цікавість і активність – головні якості, які співвідносять Овнів з господинею майбутнього року, а тому стильний компроміс вони знайдуть легко. Астрологи радять проводити головну ніч року в звичній для цього знаку кольоровій гамі – червоному, помаранчевому і теракотовому – але додавати елементи з палітри прийдешнього року (а Свиня, як ми знаємо, обожнює рожевий, тому сміливо поєднуємо в образі ці два яскравих відтінки). До червоної сукні додайте акцентні золоті сережки, браслет або яскраве намисто. Якщо декор наряду і так складний, аксесуари варто вибирати менш помітні: Жовта Свиня все ж не любить надмірність.

Енергійні і сміливі Овни, яким до снаги експерименти, можуть також вибрати яскраве вбрання, виконане в техніці колор-блокінг – змішуємо спокійні і яскраві відтінки, експериментуємо з кольорами з єдиної палітри – наприклад, ставимо в пару фуксію і помаранчевий – і дивуємо незвичайним поєднанням матеріалів в одному образі.

Телець (21 квітня-21 травня)

Творчому, раціональному і спокійному знаку варто придивитися до нарядів, виконаних в синій гамі. Сапфіровий, наприклад, більш цікавий, ніж звичний нам чорний, але не менш універсальний при підборі аксесуарів і взуття для завершення образу. Практичність – те, що в першу чергу цінують Тельці, а тому вбрання для святкової ночі такого стриманого відтінку точно можна буде приміряти ще не раз протягом усього року.

Вдалим рішенням стане трендовий відтінок індиго або кобальту – і це порада не тільки астрологів, але і перших королівських модниць. До того ж, дизайнери активно включають цей благородний відтінок в базову палітру своїх колекцій, а тому заповітний наряд для свята довго шукати точно не доведеться.

Близнюки (22 травня-21 червня)

У цю новорічну ніч їм особливо пощастило: жовтий, що Його полюбила Свиня в прийдешньому році, – відтінок Меркурія. А йому в свою чергу підпорядковуються Близнюки. Тому представники цього різнобічного і в той же час гармонійного знака Зодіаку сміливо можуть одягатися в палітру східної господині року. Особливу увагу варто звернути на деталі наряду і незвичайний крій: непересічність образу і часом шокуючий погляд на звичні речі – головні поради, які астрологи можуть дати Близнюкам. А тому боятися експериментів зовсім не варто, тим більше, поєднувати непоєднуване цей знак Зодіаку вміє майстерно.

Рак (22 червня-22 липня)

Для Раків ідеальним вибором стане наряд в приглушеній сріблястій і перловій палітрі: придивіться до шовку з відливом або до вбрання, усипаного сяючими паєтками. Якщо ви вибираєте стриману кольорову гамму сірого, її легко можна збалансувати декором: наприклад, образ може бути доповнений вигадливою квітковою вишивкою або прикрашений камінням, що переливається. Прикраси можуть бути інкрустовані благородними топазами і смарагдами, які астрологи називають найвдалішими камінцями для Раків.

Лев (23 липня-22 серпня)

Яскраві і ексцентричні Леви – завжди в центрі уваги. Для них креативність і творчий погляд на свій зовнішній вигляд – ключовий момент при виборі вбрання. Тому астрологи разом зі стилістами солідарні в усьому: вам точно варто звернути увагу на найбільш помітні металеві відтінки. Лев – вогняний знак, а тому колір металік в палітрі золота і бронзи або насичені рубінові блискітки будуть відмінним рішенням для зустрічі прийдешнього року. Альтернативою може стати палітра апельсинового, канаркового і червоного – інтенсивність і контрастність цих яскравих кольорів вибирайте, виходячи зі свого стилю.

Діва (23 серпня-22 вересня)

Для цього знака найкращим рішенням стане благородний вершковий шовк або шифон попелястих світло-коричневих відтінків – Діви завжди знають, як справити враження, і майстерно це роблять навіть в приглушеній нюдовій палітрі. Особливу увагу вони приділяють деталям, і новорічна ніч – не виняток. І навіть якщо аксесуари вам чужі, варто підібрати мінімалістичні сережки-пусети або тонкий браслет з нефритом або сердоліками – ваш перфекціонізм в святкову ніч стане в нагоді як ніколи.

Терези (23 вересня-22 жовтня)

Терезам варто придивитися до кольору морської хвилі – аквамаринового, синього, небесно-блакитного і інших відтінків, які будуть виглядати гармонійно і свіжо. Почуття міри – одна з головних якостей, а тому в аксесуарах краще бути вибірковими. Ніжно-блакитний як антагоніст розсипів страз і сяючих блискіток в будь-якому випадку стане незвичайним рішенням новорічного вечора, а значить винаходити складні стилістичні поєднання, щоб опинитися в центрі уваги, вам точно не доведеться.

Скорпіон (23 жовтня-21 листопада)

Найбільш виграшними кольорами для такого магнетичного знака Зодіаку стане палітра винного. Марсала, сангрія, мароні – відтінки, які останнім часом відчувають прихильність перших модниць з монарших сімей, і Скорпіони, як і королівські трендсеттери, вже теж знають, як правильно себе подати в суспільстві. Ніжний оксамит, невагомий шовк або важка парча – вибір матеріалу для вечора за вами. А врівноважити такий глибокий відтінок можна за допомогою акцентного декору на взутті або аксесуарах (наприклад, у вигляді великих металевих деталей) – вони можуть бути неординарними і ексцентричними.

Стрілець (22 листопада-21 грудня)

Стрільцям в новорічну ніч варто приміряти фіалковий або лавандовий – так відразу проводимо рік, що минає, в якому фіолетовий як головний колір 2018-го точно зміг розкритися в повній мірі, і при цьому підтримаємо головний відтінок власного знака Зодіаку. Стрільці схильні до авантюр – і коли, як в не в новорічну ніч, можна без докорів сумління поекспериментувати з образом і перевірити на міцність своє почуття стилю. Тому астрологи радять придивиться до нарядів з незвичайними пишними рукавами, контрастною обробкою, з вкрапленнями лавандового – якщо і проводити стильні досліди, то найбільш виграшним і несподіваним способом.

Козеріг (22 грудня-19 січня)

Прагматичним і послідовним у складанні гардероба Козерогам астрологи наполегливо радять одягатися в відтінки гіркого шоколаду. Насичений і глибокий колір з натуральної палітри – нітрохи не нудний. Навіть навпаки: мало які кольори зможуть позмагатися з палітрою коричневого одночасно в універсальності, зручності, при цьому залишаючись благородним і пропонуючи великий вибір комбінацій – а такий баланс господині наступаючого року точно сподобається. Крім того, шоколад відкриває безмежне поле для експериментів з деталями образу: наприклад, до шовкової комбінації відтінку шоколадного мусу додайте помітний золотий браслет або акцентні сережки з інкрустаціями.

Водолій (20 січня- 18 лютого)

Водолії – творчі і гнучкі люди, а тому представники цього знака сміливо можуть пробувати в святкову ніч щось нове. Грайте на контрастах, створюючи трендові варіанти в стилі колор-блокінг, або робіть ставку на яскраві, помітні, вигадливі принти – принаймні, якщо гості під час свята занудьгують, ваш наряд, переповнений цікавими деталями, точно без уваги не залишиться і займе їх на невизначений час.

Риби (19 лютого-20 березня)

Рибам варто робити ставку на один зі своїх головних відтінків – благородний смарагд. І при цьому залишатися напоготові: водній стихії Риб тепер протистоїть Земля, якій в наступному році висловлює свою прихильність східна господиня Свиня. Щоб згладити конфлікт, астрологи радять доповнювати найвиграшніші для Риб смарагдові наряди деталями, виконаними в природній гамі – наприклад, в пару до образу в темно-зелених відтінках підібрати мініатюрний шоколадний клатч з оксамиту або прикраси сталевого кольору.

Джерело

Поділись


Новини партнерів