Як носити міні-спідниці в 2018 році

МІНІ-СПІДНИЦЯ + ЖАКЕТ

Відверто жіноча річ в поєднанні з відверто чоловічою виглядає максимально ефектно. З міні-спідницею однаково добре виглядає і піджак на пару розмірів більше, запозичений з гардеробу бойфренда, і укорочений жакет, як у Chanel.

МІНІ-СПІДНИЦЯ + ВІТРОВКА АБО ОЛІМПІЙКА

Цікаво, як за один сезон дизайнери змогли перетворити звичайну вітровку в об’єкт бажання усіх модниць. Не варто боятися комбінувати спортивну куртку з найнесподіванішими предметами – наприклад, з короткою спідницею.

МІНІ-СПІДНИЦЯ + СВЕТР

Найбільш святкова коротка спідниця і пухнастий светр в гардеробі повинні йти тільки в парі і ніяк інакше. Бажано, щоб речі також контрастували і за фактурами: спідниця – легка, светр – щільний.

МІНІ-СПІДНИЦЯ + МАСИВНІ КРОСІВКИ

Сучасна мода переконливо тримається за союз протилежностей: чим незвичнішим буде поєднання, тим сильніше воно чіпляє увагу. Так, масивні кросівки в комплекті з міні-спідницею більше не виглядають комічно, а всього лише допомагають «приземлити» надто ошатну річ. Особливо якщо мова йде про спідниці в пір’ї.

МІНІ-СПІДНИЦЯ + ГОЛЬФИ

Керуйтеся принципом «японська школярка їде в Сибір» і замініть білосніжні гольфи на вовняні червоні.

МІНІ-СПІДНИЦЯ + ОБ’ЄМНИЙ «ВЕРХ»

Хороша новина: 1980-ті знову в моді. Тому, якщо ви вирішите бути в тренді найбільш чуттєвого десятиліття, в пару до короткої спідниці потрібно вибрати об’ємний верх: жакет з плечиками, блузку з широкими рукавами. Або згадати принцип капусти, і одягнути на сорочку піджак і волохатий бомбер.

Поділись


Новини партнерів