Дитячий одяг на літо заслуговує особливо пильної уваги. Навіть дорослим потрібно ретельно підходити до вибору речей в спекотну погоду, а для дитини потрібно враховувати ще особливості віку і пов’язані з ним потреби. Вибрати одяг для доньки чи сина дошкільного віку можна на сайті https://polin-line.com.ua, але як зробити так, щоб всі залишилися задоволені?

Вимоги до дитячого літнього одягу

Літній дитячий одяг дуже різноманітний: бриджі, туніки, футболки на короткий рукав, трикотажні костюми, маєчки, спідниці. Незалежно від того, що ви маєте намір купувати дитині, є ряд важливих моментів.

1.Тільки натуральні матеріали

Дитяча шкіра відрізняється від шкіри дорослих. У віці 4-8 років активно розвивається судинна система, і повноцінне насичення шкіри киснем дуже важливо. Літній одяг для дітей повинен бути пошитий виключно з натуральних матеріалів, що володіють гігроскопічністю і еластичністю. Найкраще вибрати трикотаж. Він не сковує рухів, не мнеться, простий у догляді. Якщо дитина зробить затяжку або невелику дірку її легко замаскувати.

2. У дітей своя мода

Дитині повинні подобатися речі, які вона носить. Вона формують самооцінку, розвиває почуття стилю, яке стане в нагоді в майбутньому. І хлопчики, і дівчатка мають симпатії до героїв мультфільмів, комп’ютерних ігор, тварин. Виробники дитячого одягу враховують найпопулярніші дитячі запити при створенні колекцій, тому кожна мама зможе знайти для свого чада речі, які він не захоче знімати.

Літній гарний одяг для дівчаток

Виховувати маленьку леді? Літній одяг для дівчаток повинен бути не тільки зручним, але також яскравим і красивим. Крім традиційного рожевого і білого кольорів, зверніть увагу на бірюзовий, салатовий, фіолетовий, помаранчевий, жовтий, червоний. Вибирайте речі, що не утрудняють рухів: топи, спідниці, бриджі, футболки та туніки, а також літні сукні для дітей. Їх різноманітність вражає: однотонні, в горошок, з героями мультфільмів…

При виборі колірної гами орієнтуйтеся на тип зовнішності. Каштанове або руде волосся, коричневі або зелені очі і смагляву шкіру найкраще підкреслять канарковий жовтий, червоний, помаранчевий, яскраво-зелений, шоколадний. Для володарів порцелянової шкіри холодного відтінку (незалежно від кольору волосся) підійдуть рожевий, фіолетовий, пурпурний і синій кольори.

Ці колірні рекомендації підійдуть і при виборі літнього одягу для хлопчиків.

Літні костюми для дівчаток рішення для мам, які не хочуть морочитися підбором ідеального комплекту. Їх можна розділити на кілька видів: футболка + шорти, майка + бриджі, туніка + спідниця. Можна купити кілька пар і отримати повноцінний гардероб на всі випадки життя. Вибираючи варіант з принтом, враховуйте інтереси дочки: Міккі Маус подобається майже всім, але Свинка Пеппа або Монстр Хай це варіанти на любителя.

Літні стильні костюми для хлопчиків

Всупереч традиціям, літній дитячий одяг для хлопчиків радує великою колірною гамою і принтами. Супергерої, комп’ютерні ігри, дика природа ці та багато інших принтів ви легко знайдете в магазинах. Футболки підійдуть для садка, занять спортом, прогулянок по місту і поїздок на природу. Порада про вибір тканини на користь трикотажу особливо актуальна, адже хлопчики набагато частіше забруднюють речі. Вибирайте зображення разом з сином, але віддайте перевагу темним відтінкам і якісному пошиттю.

Літні костюми для хлопчиків вибирайте, виходячи з ситуації і характеру дитини. Синій колір і його відтінки заспокоюють, а яскраві кольори особливо червоний стимулюють активність. Якщо обновка призначена для свята, а дитина відрізняється спокійним рівним характером, вибирайте другий варіант. Синій, чорний і сірий кольори підходять для піжам і дітей, що відрізняються непомірною активністю. Дуже добре виглядають комбінації синій-зелений, бежевий-помаранчевий та білий-блакитний.