Зима – непростий період, настрій псують безліч речей: відсутність сонечка і короткий світловий день, пронизливий вітер і холод, і пов’язана з ними необхідність укутатися з голови до ніг, щоб не застудитися. У холодні вогкі дні так не хочеться рано вставати, йти на роботу і навіть просто виходити на вулицю. Чи не так? Не так! Адже, хтось бачить за вікном лише негоду, а хтось можливість нарешті продемонструвати своє нове зимове пальто і бездоганний стиль.

Як же виглядати чудово в будь-яку погоду? Дізнайся 5 секретів:

1. Обирай легкі матеріали

Тепле не обов’язково має бути важким. Незважаючи на дивну легкість, наприклад, пальто з альпаки або кашеміру зігріє тебе навіть в суворі морози. А яке воно приємне на дотик! Тільки уяви свої відчуття, коли одягнеш це м’яке розкішне пальто поверх шовкової сукні. Воно немов пестить тебе, красиво облягаючи фігурку і зігріваючи в холоди.

2. Підкресли талію

Жіночність – не просто модний тренд. Це впевненість в собі і відчуття власної привабливості. Вибирай пальто з хутряним коміром – візуально талія буде здаватися тоншою, а фігура придбає спокусливий х-силует.

3. Зверни увагу на деталі

Рівна строчка, ідеальний крій, акуратно пришиті гудзики, – ось що відрізняє якісну річ і є важливою складовою бездоганного стилю.

4. Стань яскравою

А чому б і ні? Подивися, як шикарно виглядає червоне кашемірове пальто в поєднанні з чорним светром і сірим хутряним коміром. Незрівнянно!

Вважаєш, що червоний виглядає занадто яскраво? Тоді придивися до пальто бузкового відтінку, який зачаровує, або модного в цьому році кольору марсала.

5. Додай аксесуари

Модний головний убір, окуляри, сумочка, рукавички стануть стильним завершенням твого образу. Крім того, можна купити пальто без коміра і змінюватися хоч кожен день: сьогодні одягти кокетливий яскравий шарф, завтра – недбало накинути палантин, а в сильні морози – вишуканий хутряний комір. Одне пальто і так багато різних стилів!

Одягайся зі смаком і гуляй по вулицях міста, ловлячи на собі захоплені погляди перехожих, – і ніякі холоди на страшні!