Сабо можна назвати одним з найпоширеніших і найпопулярніших видів взуття для літа. Їх, мабуть, не можна віднести до строгого ділового стилю. Проте, сабо чудово поєднуються з багатьма стилями одягу і дуже зручні. Придбати цей, і не тільки, вид взуття можна за посиланням https://envy-shop.com/zhenschinam/obuv/sabo/. А у нашій статті ми хочемо розповісти про те, з чим все-таки носити сабо і як їх правильно підібрати до модних на сьогодні образів.

Вибираємо сабо

На що потрібно звернути увагу під час примірки? Оскільки у сабо немає задника, приміряючи їх, слід зробити кілька кроків. Це дозволить вам зрозуміти, чи не звисає часом п’ята. Обрана пара повинна надійно сидіти на нозі і не бовтатися. Щоб не ковзати при ходьбі зверніть увагу на устілку – вона повинна бути хорошої якості. Також уважно слід поставитися до матеріалу підошви – він повинен бути надійним і міцним. Це може бути пробка, дерево, або матеріали синтетичного походження.

Для верхньої частини сабо використовуються як натуральна, так і штучна шкіра, замша, натуральні тканини – льон або бавовна.

Влітку хочеться яскравих радісних кольорів, тому крім класичного чорного і білого кольору, які завжди в моді, можна обзавестися і різнокольоровими сабо. Вибір забарвлення нового взуття повинен більшою мірою залежати від вашого гардеробу. Воно повинне гармонійно поєднуватися з кольорами вашого одягу і аксесуарами, які перебувають у вашій шафі. Наприклад, зелені сабо чудово підійдуть до зеленого ременя і такої ж сумочки або хустки.

З чим носити сабо

Сабо можна назвати універсальним взуттям, яке можна носити майже зі всім. Це можуть бути максі- і міні-спідниці, сукні вище коліна, літні тонкі штани і, звичайно ж, джинси. Тонка літня сукня середньої довжини в поєднанні з сабо зробить вас чарівною. Щоб носити сабо з довгими нарядами, потрібно звернути увагу на те, щоб поділ не був об’ємним. Це загрожує тим, що таке вбрання в поєднанні з сабо, додасть вам зайвих кілограмів. А для того, щоб виглядати стрункою і сексуальною можна надіти яскраві сабо з короткою спідницею.

Тепер поговоримо про джинси. Це взуття підходить майже до всіх їх варіантів, так що перед вами величезний вибір. Щоб ноги здавалися довгими і стрункими, таке взуття слід носити з вузькими джинсами. Так само вигідно виглядає комплект джинси і туніка, які чудово поєднуються разом з сабо. Краще вибрати сумочку, яка підходить до сабо по стилю. Наприклад, наявність бахроми на сумочці ідеально поєднується з такою ж бахромою на сабо.

Даний вид взуття швидше можна віднести до прогулянкового, повсякденного. У сабо можна відправитися на шопінг або на пляж. Але сьогодні, багато модниць вибирають їх для офісного дрес-коду, головне вибрати більш лаконічніший варіант.

Існує безліч варіантів комбінації сабо. Огляньте свій гардероб і подумайте, до якого одягу підійде сабо. Адже це взуття дуже комфортне і практичне, а також поєднується майже з будь-яким одягом.