Кеди – спортивне взуття, яке стало справжнім хітом повсякденного стилю. Серед його шанувальників є чоловіки різного віку, з різними способом життя – всі вони відзначають зручність, функціональність моделей, орієнтуються на оригінальність їх дизайну, виконання. Придбати кеди можна за посиланням https://topiks.com.ua/ru/muzhskaya-obuv/kedy/, а в нашій статті ми розповімо, як правильно вибрати шкіряні моделі.

Шкіряні чоловічі кеди користуються не менш високим попитом, ніж текстильні аналоги – моделі, які прийнято вважати класичними. Переваги взуття, виконаного зі шкіри, очевидні – міцність, стильний вигляд, довговічність. Кеди з натуральної шкіри можна носити не тільки влітку, а й восени, навіть взимку, вибираючи моделі, які відповідають сезону – легкі або утеплені.

Шкіряні кеди: особливості

Кеди, виконані зі шкіри, виглядають дуже стильно. Їх буває складно відрізнити від легких повсякденних черевик. Спортивне взуття, призначене для тренувань, важко вгадується в таких моделях. Демократичний, але презентабельний вигляд шкіряних кедів дозволяє поєднувати їх з будь-яким одягом з повсякденного чоловічого гардеробу. Взуття добре виглядає з джинсами, брюками, светрами, верхнім одягом, витриманим в рисах casual.

Практичні переваги шкіряного взуття приваблюють багатьох чоловіків. Джентльмени, які вибирають кеди зі шкіри, відзначають зручність догляду за взуттям – його необхідно всього лише регулярно протирати губкою, очищаючи від пилу і забруднень. Шкіряні кеди служать довше, ніж текстильні моделі, зберігають презентабельний і акуратний вигляд.

Колір

Чорні шкіряні кеди – моделі, якими не обмежується асортимент повсякденного і спортивного взуття. На вибір чоловіків дизайнери пропонують і інші колірні рішення, проте класикою, зразком практичності прийнято вважати все-таки чорні кеди зі шкіри.

Універсальність чорного взуття – його головний плюс. До нього легко підібрати партію у вигляді певного предмета гардеробу – чорні кеди зі шкіри однаково вдало виглядають з темним та світлим одягом. Їх можна носити з блакитними або синіми джинсами, брюками.

Якщо однотонні чорні кеди зі шкіри здаються занадто нудним, простим варіантом, вибір можна зробити на користь моделей з більш оригінальним дизайном. Приклад – кеди чорного кольору на контрастній білій підошві, моделі з яскравими принтами, аплікаціями.