У більшості жінок є в наявності 2-4 пари зимового і аналогічна кількість демісезонного взуття, і цей комплект цілком задовольняє потреби будь-якої середньостатистичної особи прекрасної статі. Але літнього взуття повинно бути багато! Адже влітку як ніколи хочеться виглядати позитивно, яскраво і модно. Тому ми радимо тобі звернути свою увагу на оптовий онлайн-магазин Engros, який пропонує широкий вибір якісного взуття за привабливою ціною.

У той же час літо – це час підвищеного ризику в плані утворення мозолів, натоптишів і інших неприємностей, пов’язаних з твоїми чарівними ніжками. Тому ти повинна мати можливість чергувати різні пари.

У цій статті ми розповімо тобі, яке взуття носити влітку, щоб виглядати в будь-якій ситуації актуально і одночасно зберегти баланс між комфортом і естетикою.

Який асортимент літнього взуття необхідний кожній жінці?

Човники

Влітку життя не припиняється. І нам точно так само, як і будь-який інший час року, потрібно ходити на роботу. Однак для літа більш підходящим варіантом будуть човники білого або бежевого кольору. Білі туфлі на підборах дозволять тобі скласти життєрадісний комплект, що складається, скажімо, з білого лляного жакета і темно-синьої спідниці. У бежевих човниках твої ноги будуть здаватися довшими, а сама ти будеш виглядати стрункішою. Пам’ятай золоте правило офісного дрес-коду: відкриті п’яти – так, відкриті носи – ні.

Кеди

Кеди – це зручне повсякденне взуття, яке допоможе тобі створити гармонійний спортивний образ і виручить під час довгих прогулянок, поїздок за місто, активного відпочинку або не менш активного шопінгу. Кеди чудово поєднуються, наприклад, з шортами, джинсовими сарафанами, сукнями та спідницями спортивного крою, легкими літніми брюками. У якісних, підібраних за розміром кедах твоя ніжка не втомлюватиметься, і мозолі їй не загрожують.

Балетки

Балетки – це компроміс жіночності і практичності. Вони добре виглядають і з сукнями, і з брюками скіні, і з шортами, і з комбінезонами. Існує безліч балеток. Ти можеш вибрати функціональний варіант – бежевого або чорного кольору, шкіряні, з мінімальним декором. Або зверни увагу на менш комбінаторні, але зате більш привабливі моделі – різнокольорові, прикрашені бантами, квітами, метеликами, стразами, паєтками і т.д. У балетках ти зможеш робити і марш-кидки по місту, і оббігати всі розпродажі, і вбити наповал нового кавалера.

Босоніжки на підборах

Ну а як же без них? У будь-якої дівчини, яка себе поважає, повинні бути нарядні босоніжки, в яких можна піти на дискотеку або світський раут. Сьогодні можна знайти босоніжки, прикрашені стразами, розкішними стрічками, яскравими принтами, з декорованими підборами, найнеймовірніших забарвлень. Навіть скромна сукня заграє зовсім по-іншому, якщо доповнити його такими босоніжками. Однак не перестарайся. Пам’ятай: чим розкішніша сукня, тим простішими повинні бути туфлі, і навпаки.

Сандалі

Влітку сандалі – найбільш функціональне взуття. Вони чудово гармонують з модними сьогодні сарафанами і довгими спідницями, з коротенькими сукнями і шортами, з літніми брюками. Ти можеш придбати як лаконічні сандалі, так і моделі, прикрашені яскравим і незвичайним декором.

Мокасини

Це напівспортивне повсякденне взуття є просто незамінним в холодні дні, які не є рідкістю для нашого літа. Мокасини поєднуються з джинсами і брюками спортивного крою. Радимо тобі розщедритися і придбати одну пару дійсно якісних мокасин – вони не раз виручать тебе в найрізноманітніших ситуаціях і збережуть здоров’я твоїх ніжок.

Наведений нами список – це необхідний мінімум. Насправді ж, кожна панночка сама для себе вирішує, яке взуття носити влітку. Тобі напевно не завадять босоніжки-сабо, сланці, кросівки. Крім того, кожен вид взуття може бути представлений в твоєму гардеробі в асортименті.