У вас є час, вміння і знання? Все це потрібно направити в корисне русло. Наприклад, підзаробити. Але при цьому ви втомилися від звичних співбесід, випробувальних термінів, після яких з незрозумілих причин не беруть на роботу, а іноді навіть не виплачують обіцяні гроші. Тоді вам потрібен сервіс Kabanchik.ua. З ним легко знайти як роботу на дому, так і роботу на території клієнта.

Kabanchik.ua – найбільша в Україні біржа замовлення послуг

Люди, які шукають підрядників для виконання різних дрібних робіт, виставляють оголошення про те, де і що треба зробити і скільки вони готові заплатити. Всі ці оголошення дуже чітко класифіковані за категоріями і підкатегоріями.

Вам потрібно просто зареєструватися на сайті, вибрати ваше місто і потрібну категорію. Наприклад, ви живете в Харкові і займаєтесь дизайном інтер’єрів. Тоді вам потрібно вибрати категорію “дизайн” і підкатегорію “дизайн інтер’єрів” на Kabanchik.ua. І ви відразу побачите реальні пропозиції від реальних людей. Приклад: у даній підкатегорії, в Харкові активні два завдання: Олександр готовий заплатити 4000 грн з розробку дизайну дитячої кімнати, а Наталя пропонує 2500 грн за розробку проекту квартири площею 70 метрів квадратних.

Ви прикинули, що 4000 грн за дизайн однієї кімнати – це значно вигідніше, ніж 2500 грн за дизайн-проект цілої квартири. Але головне не те, що вибір відразу перед вами, а те, що платформа Kabanchik.ua надає вам можливість напряму зв’язатися з автором тієї пропозиції, яка підійшла вам. Для зв’язку вам лише потрібно пройти стандартну перевірку особистих даних. Людина шукає виконавця на найближчий час, так як її теж підганяють терміни, і навряд чи вона буде довго вибирати або чекати когось іншого. Швидше за все, цей проект ваш і гроші відповідно теж.

Як знайти потрібного помічника

Вся ця детальна класифікація передбачена для більш зручного пошуку тієї роботи, яку ви вмієте і хочете виконувати.

1. Візьмемо до прикладу категорію “домашній майстер”, яка ділиться на підкатегорії “сантехнік”, “електрик”, “чоловік на годину”, “столяр”, “слюсар”, “установка побутової техніки” і “інші послуги”. І більшість цих категорії діляться на підвиди по конкретних робіт. Наприклад, в підкатегорії “чоловік на годину” можна легко заробити 250-350 грн, відремонтувавши дверний замок.

2. Дуже популярною є категорія “будівництво”, яка пропонує широкий спектр підкатегорій від архітектурного проектування до безпосередньо будівництва і навіть ландшафтних робіт. Тут можна знайти разову роботу, як, наприклад, будівля дитячого дерев’яного будиночка за 2000 тис. Грн або приварити кришку до люка в льох, так і великий проект. Наприклад, є замовники, які шукають будівельників великого приватного будинку і пропонують за таку роботу від 1000 $ в місяць.

3. Популярною є робота розклеювача оголошень. За розклеювання 30 оголошень в районі Хрещатика в Києві Оксана заплатить 150 грн, а за розклеювання 500 оголошень в декількох спальних районах столиці плата 2500 грн. І тут вже вирішувати вам: адже 150 грн – це небагато, але і 30 оголошень в одному районі – це простіше простого. А 500 оголошень в декількох районах вимагають, як мінімум два повних дні, більше праці і транспортні витрати. Тому і платять за це в 15 разів більше.

4. У категорії “побутові послуги” підкатегорії “послуги швачки” можна вибрати пункт “пошив одягу”. Тут великий вибір активних пропозицій. Наприклад, за перешивку осіннього пальто Наталя з Києва пропонує 1000 грн. Але трапляються і дуже вигідні пропозиції, як від Марини з Києва, якій за тиждень по заданому приклад і з наданих матеріалів потрібно пошити 50 штук шкіряних підтяжок. За це пропонують майже 1000 $, або по 450 грн за одну штуку.

5. Якщо ви вмієте ремонтувати техніку, то для вас на Kabanchik.ua теж знайдеться багато пропозицій. Тут, як і в категорії для будівельників, багато підкатегорій, які в свою чергу теж діляться на підпункти. Наприклад, за установку Windows і базових комп’ютерних програм пропонують від 200 до 600 грн. За ремонт великої побутової техніки в середньому пропонують по 500 грн, але трапляються і дуже вигідні підряди, як наприклад, 3000 грн за ремонт холодильника. Ця категорія ідеально підійде для тих, хто розбирається в принципі роботи техніки і любить в ній покопатися.

6. Ціни на послуги няні на Kabanchik.ua порадують матусь, так як в будь-якому місті є кваліфіковані педагоги, мами або підлітки зі стажем виховання дитини, які з радістю і за невеликі кошти позайматися з дітками.

А для ще більшої зручності творці Kabanchik.ua передбачили мобільний додаток, встановивши його ви можете бути нерозлучні з коханим “кабанчиком”. Наприклад, якщо ви звільнилися від основної роботи швидше звичайного, прямо по дорозі додому ви можете заробити ті самі 150 грн, знайшовши пропозиції на розклеювання оголошень в своєму місті. Адже Kabanchik.ua піклується про те, щоб жодна вільна година вашому житті не пропадала даремно.