Рецепт смачного сала в розсолі: таке ніжне, що їдять навіть діти

Сало, на відміну від червоної та чорної ікри, доступне кожному. Це чудовий продукт, який піднімає імунітет. І зовсім не потрібно боятися від нього поправитися, адже калорій в ньому мало.

У ньому присутні необхідні кожному організму мононенасичені олеїнові і поліненасичені жирні кислоти. Особливо сало цінується за арахідонову кислоту, що відповідає за нормалізацію холестерину і вироблення гормонів.

Сьогодні ми розповімо, як смачно засолити сало. Особливо смачним виходить сало з м’ясним прорізом, яке називається підчеревина. Головне, щоб це не був кнур, сало якого має неприємний запах.

СКЛАДОВІ:

  • 1 кг сала
  • 1 скл. солі
  • 0,5 скл. цукру
  • 1 л. води
  • чорний перець горошком
  • лавровий лист
  • часник

ПРИГОТУВАННЯ

Додай в воду сіль, цукор, перець і лавровий лист. Доведи до кипіння і остуди.

Наріж дрібно часник посип ним сало.

Отриманим розсолом залий сало. Нехай один день постоїть просто на кухні, а потім ще добу в холодильнику. Потім виклади на рушник щоб розсіл витік.

Таке сало дуже смачне.

Можеш додавати різні приправи за смаком. Головне — багато лаврового листа. Він надає салу особливу пікантність.

Джерело

Поділись


Магазин