Дуже смачна закуска з лаваша з начинкою з курки, сиру і помідорів у вигляді троянд: півгодини і ситна вечеря готова

Лаваш – це, мабуть, єдиний продукт, який настільки спрощує життя сучасним господарочкам і одночасно дає величезний простір для фантазії.

Швидка закуска або вишуканий торт, все це можна зробити за допомогою лаваша.

Ось і сьогодні ми хочемо порекомендувати тобі відмінний рецепт ситної закуски, яка не тільки заощадить твій час, але і вразить гостей вишуканою подачею.

Це дуже смачна закуска з лаваша з начинкою з курки, сиру і помідорів у вигляді троянд. Півгодини і ситна вечеря готова!

СКЛАДОВІ:

  • 15 кіл лаваша
  • 1 куряча грудка
  • 500 г твердого сиру
  • 200 г томатів
  • 1 велика цибулина
  • 1 головка часнику
  • паприка та інші спеції за смаком
  • сіль
  • 1 пучок петрушки або кропу

ПРИГОТУВАННЯ

Для того, щоб троянди вийшли акуратними і красивими, необхідно для їх основи взяти лаваш, нарізаний рівними колами діаметром 20 см.

Таких кіл повинно бути 15. Кожен коло треба розрізати на дві рівні частини. Таким чином ти отримаєш 30 порцій закуски.

Сир натри на тертці, а помідори очисти від шкірки і подрібни блендером.

Курячі грудки відвари і наріж дрібними кубиками. Цибулину теж наріж кубиками і змішай з м’ясом, до нього ж додай подрібнений часник, спеції, помідори і зелень.

Дно дека змасти маслом, постав по центру піалу або миску для того, щоб зручно було розкладати закуску.

Кожен шматочок лаваша посип сиром і виклади порцію м’ясної начинки вузькою смужкою на одну зі сторін. Після цього зверни лаваш в конус. Поступово викладай шматочки лаваша з начинкою рядами, пересипаючи їх сиром.

Ти можеш змастити краї лаваша яйцем для того, щоб він вийшов хрустким.

Випікати цю красу необхідно в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин.

Подавай закуску на стіл, посипавши її зеленню. Смачного!

Такі закуски з тонкого лаваша з начинкою готуються дуже швидко, святково виглядають і відмінно підходять як для звичайного обіду, так і для урочистих застіль.

Джерело

Поділись


Новини партнерів