Такої смачної страви з кабачків вам ще не доводилося куштувати!

5278

Готуємо дивовижні кабачки в сирній паніровці, таке блюдо точно сподобається вашій родині.

Найважливіше, що приготування кабачків за цим рецептом не займає багато часу і не вимагає спеціальної підготовки. Та й продукти доступні всім.

складові

  • борошно – 200 грам;
  • твердий сир – 200 грам;
  • кабачок – 2 штуки;
  • яйце – 1 штука;
  • панірувальні сухарі – 3 столові ложки;
  • перець мелений духмяний;
  • прованські трави;
  • сіль.

приготування

Взяти два середніх кабачка. Обов’язково помити, обсушити паперовим рушником і зняти шкірку. Нарізати кабачки на довгасті брусочки. Візьміть яйце і збийте його віночком, додайте сіль і перець духмяний мелений (на свій смак). Твердий сир натерти на крупній тертці.

Щоб сир було легко натерти, за 15 хвилин до цього покладіть його в морозилку. Змішати твердий сир з панірувальними сухарями: такі сухарі ви можете самі приготувати вдома.

Додати сухі прованські трави. Можна додати будь-які спеції за смаком. За бажанням посоліть. Тепер беремо скибочку кабачка: спочатку обвалюють його в борошні, далі в яйці і в сирній паніровці. Такий процес проробляємо з усіма шматочками кабачків. Складаємо на деко, застелене пергаментним папером: на відстані приблизно 3 сантиметри один від одного.

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Відправляємо деко з кабачками в духовку на 20-25 хвилин. Через 20 хвилин дістаємо з духовки приголомшливі кабачки. Відразу видно, як шикарно вони зарум’янилися.

Подати такі сирні кабачки можна з соусом, приготованим за кілька хвилин. Для цього змішайте майонез або сметану з часником і зеленню!

Джерело

Поділись


Магазин