Жюльєн з куркою і грибами в булочках

Оригінальна варіація улюбленої всіма страви! Жульєн наливається в ароматні хрусткі булочки і запікають у духовці. Однієї такої «тарілки» з лишком вистачить, щоб нагодувати навіть дуже голодну людину.

На приготування цієї страви знадобиться мінімум часу і мінімальний продуктовий набір.

Інгредієнти на 2 порції:

  • куряче філе 300 грам;
  • гриби свіжі (печериці) 200 грам;
  • вершки 20% (можна замінити сметаною) 200 мл;
  • сир твердий 100 грам;
  • цибуля 1 шт .;
  • булочки готові (пшеничні або житні) 2 шт .;
  • рослинна олія для обсмажування;
  • сіль, перець, спеції за смаком.

приготування:

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді.
  2. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії.
  3. Гриби нарізати дрібною соломкою і обсмажити з цибулею до випаровування рідини.
  4. Куряче філе нарізати тонкою соломкою, змішати з грибами і цибулею, додати вершки, сіль і спеції. Готувати 15 хвилин на середньому вогні, потім зняти з вогню і трохи остудити.
  5. Натерти сир на крупній або середній тертці.
  6. У булочках обрізати верхню частину й витягти м’якуш.
  7. Викласти булочки на деко, покритим пергаментом, наповнити готовим жульєном, посипати сиром і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин.
  8. Дістати з духовки і відразу подавати.
  9. Готову страву прикрасити зеленню.

Смачного!

Поділись


Новини партнерів