Біфштекс з беконом і яйцем на булочці

Мало хто з ваших чоловіків відмовиться посмакувати таким смачним біфштексом з яйцем на обід або вечерю.

Вам знадобиться (на 1 порцію):

  • Булочка для бургерів – 85 г
  • Котлета яловича для бургера – 1 шт.
  • Сіль – 1 г
  • Перець чорний мелений – 0,5 г
  • Масло вершкове – 18 г
  • Часник – ½ зубчика
  • Бекон смажений – 13 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія – ​​10 г
  • Огірки солоні бочкові – 50 г
  • Соус барбекю – 40 г

Приготування:

Вершкове масло розтопити. Часник натерти на дрібній тертці. Змішати. Булочку розрізати уздовж і змастити з внутрішньої сторони часниковим маслом. Обсмажити булку з двох сторін на решітці мангала або на сковороді гриль. Котлету викласти на решітку мангала або на сковороду гриль, поперчити і обсмажити. Перевернути, посолити, поперчити і обсмажити з іншого боку. На розпечену сковороду з рівним дном налити трохи рослинного масла і поставити металеве кільце діаметром 11 см. У нього вилити сире яйце, не пошкоджуючи жовток. Посолити, обсмажити до готовності. На нижню частину обсмаженої булки викласти смажену котлету, зверху – смажений бекон. На другу половинку булки викласти смажене яйце. Подавати з соусом барбекю і солоним огірком.

Поділись


Новини партнерів