Не утеплений і не засклений балкон може здаватися не серйозною проблемою. Але задумайтеся, чи холодна підлога в кімнаті взимку? Чи не набридає вам запах вогкості або речі сусідів, які постійно потрапляють на вашу територію? Маленьку квартиру можна візуально і територіально розширити. Для цього потрібно тільки удосконалити балконну область, замовивши тут послугу “балкон під ключ”.

Чому вам знадобиться теплий балкон під ключ?

Якщо ви проживаєте в багатоповерховому будинку, але в однокімнатній або невеликій квартирі, то ви обов’язково замислювалися про те, як збільшити свій житловий простір. Зробити це просто – перегляньте варіанти, які пропонує вам фірма-виконавець, і підберіть той, що сподобався найбільше. Цей доволі цінний простір можна утеплити, можна надати йому витонченого виду зовні і всередині – і додаткова кімната готова. Використовувати її можна під кабінет, оранжерею або в якості продовження спальні, вітальні або кухні. Щоб додати в приміщення більше світла, потрібно просто засклити балкон.

Погано утеплена лоджія – це проблема, через яку вологість та цвіль може розвинутися по стелі, підлозі і навіть захопити стіни. Загальна картина набуває не естетичного зовнішнього вигляду. Виправити цю проблему можна на всіх етапах, в цьому допоможе послуга ремонт балкона під ключ. Причина вогкості може ховатися так само і в використанні неякісних будівельних та оздоблювальних матеріалів. При роботі потрібно склити балкон і утеплювати його одночасно.

Підіб’ємо підсумок, в яких ситуаціях вам можуть знадобитися послуги компанії, яка пропонує балкони під ключ:

  • Збільшити площу кімнати.
  • Бажання мати теплу підлогу, повноцінний і якісний ремонт, який радує око.
  • Відремонтувати – означає позбутися від вологості.
  • Естетичний зовнішній і внутрішній вигляд.
  • Незалежність від сусідів.

Правильне скління і обробка лоджій це перший пункт у створенні елітної і комфортної житлової площі.

Для того, щоб зробити балкон під ключ потрібно спочатку зробити правильні заміри, тільки після цього приступати до закупки матеріалів та безпосередньо ремонту. Точні підрахунки це запорука вдалого результату, тому до цього етапу потрібно ставитися з особливою увагою.

Вже сьогодні у вас може бути нова лоджія. А тому перестаньте мерзнути взимку або терпіти сирість та зайву вологу –  просто зверніться до відповідних спеціалістів, які зроблять ваш балкон ідеальним місцем у вашій квартирі.