Як приготувати освіжаючий детокс-напій з огірків та помідорів

Хоча багато людей досі працює з дому, вихідні все ще залишаються часом, коли ми можемо розслабитись та дозволити собі відступити від звичного раціону, якого ми дотримуємось, щоб не набрати зайвих кілограмів під час карантину. Однак, веселий відпочинок у вихідні може призвести до того, що в організмі накопичаться токсини, які погано впливатимуть на наше самопочуття, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Їжа, яку ми їмо,тривалість та час нашого сну, а також напої, які ми п’ємо, впливають на кількість токсинів у нашому організмі. Тому, перед тим, як дати собі послаблення у вихідні і все ж таки поласувати шкідливими закусками, приготуйте напій з помідорів та огірків, який допоможе впоратись з наслідками їх вживання. Крім того, такий напій чудово освіжає і забезпечує організм величезною кількістю вітамінів.

Огірок – один з найпопулярніших літніх овочів. В основному огірок складається з води, тому він чудово запобігає зневодненню. Також, огірки містять антиоксиданти, за рахунок чого вони зменшують шкоду, яку наносять вільні радикали. Помідори також переважно складаються з води. Ще вони є одним з найдоступніших джерел вітаміну С.

Огірки, помідори та більшість інших овочів містять мало калорій. 100 г огірків містить лише 14 калорій, однак така порція забезпечить вам 4% денної норми калію, 3% клітковини та 4% вітаміну С. Помідори містять 17 калорій, але вони надзвичайно багаті на білок, калій, клітковину та вітаміни, особливо А та С.

Для приготування детокс-напою вам знадобиться Один огірок та один середній помідор. Поріжте їх на невеликі шматочки і змішайте в блендері. Можете за бажанням додати до них кілька листочків м’яти. Вона теж має корисні властивості і дуже освіжає, що в таку спеку буде тільки плюсом. За бажання ви можете додати сіль, але краще від цього утриматись.

Здорова та збалансована дієта разом з регулярними фізичними вправами – це  ключ до того, щоб залишатись здоровими та тримати себе у формі. Але цілком нормально іноді тішити себе шкідливими смаколиками, головне робити це помірковано.

Поділись


Новини партнерів