Забудьте про головні болі! Рецепт очищення судин головного мозку, яким користуються самі лікарі!

Сучасна людина часто страждає на головні болі.

Насправді, причинами головного болю можуть бути безліч різних факторів, зокрема часті стреси, різка зміна погоди, перевантаження, проблеми з судинами. Окрім цього, такий біль може свідчити про інші захворювання, тому якщо ви часто страждаєте цією проблемою, зверніться до лікаря.

Погіршення кровопостачання до мозку є однією з найпоширеніших причин головного болю.Тому ми вас радимо очистити власні судини, щоб покращити самопочуття, а також полегшити симптоми різних хвороб: від остеохондрозу шийного відділу до атеросклерозу.

Симптоми звуження судин

Звуження судин головного мозку має безліч симптомів. До основних можна віднести:

  • Часті головні болі.
  • Швидка втомлюваність.
  • Погіршення пам’яті.
  • Шум у вухах і погіршення зору.

Очищення судин має безліч позитивних моментів: позбавить від важкості в голові, прояснить свідомість, покращить настрій.

Ми підготували для вас 5 ефективних і перевірених рецептів очищення судин головного мозку:

Очищення судин головного мозку – унікальні методики:

1. Мед і волоські горіхи

Ядра п’яти волоських горіхів, 1 ст.л світлого меду, щіпку кориці та кореня імбиру необхідно змішати в блендері або подрібнити в ступці. Отриману суміш скласти в посуд з темним склом, закрити і поставити в темне прохолодне місце на одну добу (24 години). Після закінчення цього часу цілюща суміш готова до застосування. Вживають її 4 рази на день, обов’язково за 30 хвилин до їжі, по одній столовій ложці.

Тривалість курсу лікування — один місяць.

2. Цибулевий сік і мед

Вичавіть сік з цибулі, щоб він заповнив одну третю склянки та змішайте зі склянкою натурального меду. Вживати цілющу суміш слід по одній чайній ложці три рази на день за пів години до прийому їжі. Такий засіб також збільшить опірність організму до хвороботворних вірусів та бактерій.

3. Натуральні соки

Найкращий для очищення судин гранатовий сік. Також його можна чергувати з яблучним та морквяним. Вживайте щодня за пів години до обіду і вечері по 0,5 склянки.

4. Настій лопуха

10-12 грамів висушених коренів лопуха залийте 1 л окропу та настоюйте протягом 10 годин. Після цього процідіть та перелийте в скляний посуд. Засіб слід тримати в прохолодному місці. Приймайте по 4 ст. л. за пів години до першого прийому їжі. Курс лікування – один місяць.

5. Корисні продукти

Також можете вживати до сніданку одну мандарину, жменю родзинок і 5-6 волоських горіхів. Через 15-20 хвилин випийте склянку води.

Будьте здоровими та щасливими!

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я.

Джерело

Поділись


Новини партнерів