Медово-часникова паста: всього 1 ложка натщесерце зміцнить судини і поліпшить кровообіг!

Часник в поєднанні зі спеціями покращує смакові якості страв. Він застосовується практично у всіх національних кухнях. Часник ще з давніх-давен вважається одним з найбільш ефективних засобів проти різних захворювань, а максимальну користь організму приносить вживання часнику разом з медом натщесерце, пише Жіночий Світ.

Часник має масу корисних властивостей, зокрема, антиоксидантні та протизапальні. У його складі міститься корисний компонент аліцин, який сприяє нормалізації в крові рівня холестерину, стабілізації артеріального тиску, зміцнення судин і поліпшення роботи серця. Часник допомагає впоратися з застудними захворюваннями, інфекціями, запаленнями, проблемами з органами дихання і шлунково-кишкового тракту, артритом, діабетом і раком. Фахівці в сфері харчування рекомендують вживати часник у сирому вигляді. Також з нього можна приготувати ефективний лікарський засіб.

Як приготувати цілющу суміш

Мед тільки підсилює корисні властивості часнику. Вживаючи мед з часником протягом тижня натщесерце, вдасться суттєво поліпшити самопочуття. Для приготування суміші використовуйте натуральні продукти – бджолиний мед (одна чашка) і часник (10 зубчиків). Також знадобиться невелика скляна ємність з кришкою.

  1. Подрібніть часник в блендері.
  2. Налийте в ємність мед і додайте туди часник.
  3. Закрийте ємність кришкою і поставте в прохолодне місце на тиждень.

Приймати такі ліки можна кожен день протягом тижня по столовій ложці натщесерце, при бажанні розвівши суміш водою. Потім необхідно зробити перерву на пару тижнів і знову почати приймати ліки. Щоб суміш не кристалізувалася, зберігайте її при кімнатній температурі.

Чим корисний мед з часником?

Вживання такої суміші сприяє:

  • поліпшенню кровообігу;
  • нормалізації артеріального тиску;
  • зниженню в крові рівня «поганого» холестерину;
  • зменшенню запалення;
  • зміцненню імунітету;
  • усунення кашлю;
  • полегшення стану при застуді або грипі.

Результат залежить від стану конкретної людини і її способу життя. Засіб принесе організму користь, якщо під час його вживання виключити з раціону цукор, жири і фаст-фуд.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Перед застосування засобів народної медицини – проконсультуйтеся з лікарем!

 

Поділись


Новини партнерів