Фахівці розповіли, як схуднути до Нового року

Традиційно до Нового року хочеться схуднути, щоб потім дозволити собі не думати про вагу, хоча б за святковим столом. Звичайно, можна сісти на «голодну» дієту, але де тоді брати енергію на підготовку до свят, на пошуки подарунків…? Як все-таки правильно підготуватися до періоду «рясного застілля»? Читайте поради спеціаліста у нашій статті.

Дієта і детокс

Не секрет, що правильне харчування – запорука здорового схуднення, тому для початку слід переглянути свої харчові звички, пише Жіночий Світ. Головне правило, яке слід запам’ятати – енергоресурси не повинні перевищувати витрати. Це означає, що ви повинні вживати менше, ніж вашому організму потрібно. Також з вашого раціону повинні зникнути продукти, які відкладаються у вигляді жиру: рафінований цукор, фруктоза, лактоза, тваринні жири. Так, наприклад, солодкі фрукти найкраще замінити на ягоди і цитрусові, а також робити вибір на користь дієтичного м’яса. Рекомендовано проводити розвантажувальні дні на овочах, але не частіше 1-2 рази в тиждень. Це запустить ваш метаболізм і допоможе скинути зайві кілограми швидше.

Процедури для моделювання фігури

Правильно підібрані СПА-процедури також активно простимулюють розщеплення жирової тканини. Важливо, щоб вони були з ліполітичним і лімфодренажним ухилом. Наприклад, моделюючий масаж стане гарною підмогою для досягнення ідеальної фігури. Бандажні обгортання і апаратна пресотерапія – таке поєднання дає потужний дренажний ефект, зміцнює судини, підвищує тонус шкіри.

При відсутності протипоказань буде особливо ефективна кріотерапія: критично низька температура сприймається організмом як сигнал для термогенезу (вироблення тепла), а для цього він використовує жирову тканину.

Спорт

Дефіцит м’язової маси є однією з найбільш частих проблем при процесі схуднення. Найчастіше люди, які намагаються схуднути, вважають, що чим більше вони будуть займатися в залі і чим менше їсти, тим швидше вони втратять вагу. Однак, якщо тілу не вистачає м’язових волокон, жиру буде просто ніде згоряти. Для того, щоб повністю вирішити проблему, потрібно правильно розподіляти фізичні навантаження: додати в своє життя як силові, так і кардіо навантаження, ходити мінімум 10 000 кроків щодня, відвідувати басейн, йогу.

Поділись


Новини партнерів