2 вправи для струнких стегон: приділіть собі 5 хвилин перед сном!

За допомогою звичайної подушки можна виконувати перед сном кілька простих вправ, завдяки яким ваш живіт стане плоским, ноги стрункими, а нерви міцними! Щоб швидше досягти бажаного результату займайтеся по 5-10 хвилин щодня, пише Жіночий Світ.

Врахуйте, що подушка повинна бути середньої жорсткості, оскільки важку подушку буде складно втримати.

Вправа перша

Першу вправу необхідно виконувати лежачи на животі, піднявши ноги під прямим кутом і затиснувши між ними подушку. На видиху щільно притисніть подушку ногами і потягніть їх вгору, одночасно піднімаючи вгору корпус і відводячи руки назад (щоб вони знаходилися паралельно лінії підлоги).

Утримуйте подушку протягом семи-восьми секунд (дихайте при цьому спокійно), потім видихніть максимальну кількість повітря і поверніться в початкову позицію. Всього потрібно виконати п’ять-шість підходів.

Також можна ускладнити вправу, якщо при піднятих ногах, затиснутою між ними подушкою і розставлених руках розгойдуватися тілом вперед (вхід) і назад (видих). Достатньо виконати п’ять-шість розгойдувань, а якщо в такому положенні складно тримати руки піднятими, тоді охопіть ними подушку. Займаючись так щодня, ви зможете зміцнити м’язи стегон і живота, а також позбутися від целюліту.

Вправа друга

Другу вправу потрібно виконувати лежачи на спині, затиснувши подушку ступнями і нижньою частиною ніг, а руки розташувати з боків сідниць. Зробіть вдих, а потім на видиху щільно стисніть подушку і тягніть ноги вгору, поки вони не будуть знаходитися на відстані близько 60 градусів по відношенню до поверхні підлоги. Втягніть живіт і трохи посуньте сідниці вперед, щоб мінімізувати навантаження на хребет.

У такому положенні потрібно затриматися на сім-вісім секунд, а потім максимально видихнути, розслабитися і повернутися до початкового стану. Всього потрібно виконати п’ять-шість підходів.

Джерело

 

 

Поділись


Новини партнерів