Фахівці пояснили, яку серйозну хворобу допоможе побороти рис 

Люди скуповують десятки ліків в надії перемогти хвороби і навіть не підозрюють, що часом вилікуватися можна завдяки простому продукту, який є майже в кожному будинку. Одним з таких продуктів є рис, пише Жіночий Світ.

Незважаючи на те, що на подагру страждають лише 4-6% населення країни, ця хвороба як і раніше є вкрай небезпечною. Про неї заговорили знову після трагічної смерті російської співачки Юлії Началової, – вона боролася з подагрою протягом восьми років.

Дана хвороба характеризується накопиченням сечової кислоти в нирках, яку орган не здатний до кінця виводити. Це призводить до підвищеної концентрації кислоти в крові, що загрожує серйозними наслідками для здоров’я. Але як же в боротьбі з подагрою може допомогти рис?

Як правило, пацієнтові з даним захворюванням лікар призначає спеціальну дієту, якої він повинен дотримуватися протягом усього життя. Рисова каша – одна з її головних складових. Саме вона допомагає знизити концентрацію сечової кислоти. Увечері три столових ложки рису необхідно замочити в літрі холодної води. На ранок воду слід злити, налити нову і варити рис до тих пір, поки вода не випарується, а рис не перетвориться в рідку кашу. Після цього його можна вживати. Робити це потрібно натщесерце і бажано щоранку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів