Їжте ці три фрукти на ніч і ви відновите хребет та отримаєте додаткові сили

Ці плоди містять речовини, які викликають відновлення тканин, складових міжхребцевих м’яких дисків, пише Жіночий Світ.

Щовечора перед сном протягом 1,5 місяців з’їдайте:

  • курагу
  • інжир
  • чорнослив

В такому співвідношенні: 1 плід інжиру (фіги) 5 сушених абрикосів (кураги) 1 плід чорносливу.

Ці плоди містять речовини, які викликають відновлення тканин, складових міжхребцевих м’яких дисків. Також такі речовини роблять ці тканини більш стійкими і пружними. Посилення цих тканин призводить до того, що хребці починають самі ставати на відведені їм природою місця, без зовнішньої мануальної корекції.

Спробуйте так зробити — ви не впізнаєте свій хребет. Речовини, необхідні для здійснення такої процедури, не містяться в кожному плоді окремо, а утворюються при їх змішуванні. Також це поєднання містить магічну силу, а також здатне підвищувати статеву силу чоловіків і жінок.

Автору цей рецепт повідомили спортсмени-олімпійці, які таким чином відновлювали собі хребет після сильних навантажень. Автор кілька років рекомендував його своїм пацієнтам — дійсно допомагає.

Курага або урюк, неважливо як називають сушений абрикос, безсумнівно, джерело корисних речовин. Науково доведено, що сушені абрикоси сприятливо впливають на серцевий м’яз, завдяки вмісту калію, крім того, курага – відмінна профілактика онкозахворювань. У складі цього «чудо-сухофрукту» — фосфор, залізо, кальцій, каротин, вітамін В5.

Інжир — профілактичний засіб від раку, нормалізує діяльність щитоподібної залози. Крім того, сушений інжир сприяє виведенню паразитів з кишечника. Застосовується в якості народного засобу при лікуванні бронхіту.

Чорнослив — ще один подарунок природи для вашого здоров’я. Мабуть, перше, на що позитивно впливає сушена слива — це шлунково-кишковий тракт. Настій з чорносливу сприяє позбавленню від закрепів і нормалізації роботи системи травлення. До того ж, чорнослив корисний і для тих, у кого є проблеми з серцем і високим тиском. Крім того, вважається, що чорнослив корисний при хворобах нирок, ревматизмі, захворюваннях печінки і при атеросклерозі. А завдяки високій концентрації вітаміну А, він ще і покращує зір.

Джерело

Поділись


Новини партнерів