Лікарі розповіли, як правильно підвищити імунітет

Якщо останнім часом ви постійно відчуваєте нездужання. Якщо на робочому місці у вас знижується працездатність і ви дуже швидко втомлюєтеся, якщо на вас навалилася хронічна втома, яка не відпускає вас ні в будні, ні в свята, то, швидше за все, це ваш імунітет дав збій.

До характерних для цього стану симптомів можна додати ще й підвищену сонливість або ж, навпаки, безсоння і ломоту в суглобах. До речі, і головний біль, що не проходить протягом декількох днів, – це теж недоробка вашого імунітету.

Що ж могло призвести до таких результатів, чому імунна система, яка існує в нашому організмі для його захисту, перестає виконувати свої функції так якісно, ​​як нам би цього хотілося? Вся справа в дуже частих стресах, які оточують нас усюди: вдома, на роботі, на вулиці, в магазинах, в громадському транспорті. Психологічні навантаження і ряд інших причин так сильно впливають на наш організм, що навіть міцний імунітет, часто, просто не в силах їм протистояти.

Для того ж, щоб підвищити свій імунітет, вам необхідно зняти з себе симптоми стресу, навчитися правильно розслаблятися, вчасно відпочивати, знаходити в бурхливій течії життя місце і час для того, щоб побути наодинці з собою. Слухайте якомога більше приємної музики, приберіть зі списку відтворення пісні з депресивним настроєм, знайдіть в навколишньому вас світі різнобарв’я фарб. Змініть свій розпорядок дня, робіть гімнастику, загартовуйтесь, знаходьте час прогулянки на свіжому повітрі, пропийте курс вітамінів, раніше лягайте спати, почніть правильно харчуватися.

Джерело

Поділись


Новини партнерів