Вчені: вино перед сном так само ефективне для схуднення, як година в спортзалі

Дослідження Альбертського університету в Канаді показали, що користь від келиха червоного вина рівносильна тій, що ми отримуємо від години в спортзалі. Так, ви все правильно прочитали. Вчений Джейсон Дік виявив, що, як і фізичні вправи, ресвератрол (речовина, яка міститься в червоному вині) запобігає накопиченню жиру в жирових клітинах.

Ці хороші новини підтверджують вчені з Вашингтонського університету і Гарварду, які довели, що 1-2 келихи вина за вечерею можуть допомогти з втратою ваги. Згідно з дослідженнями, ви можете запобігти збільшенню ваги на 70%, випиваючи принаймні два келихи вина в день. Краще червоного, так як воно містить ресвератрол.

Для досягнення максимального результату вино потрібно пити увечері, так що розпивання цього напою за обідом, на жаль, не виправдовується. Очевидно, що калорії, що містяться у вині, допоможуть побороти бажання що-небудь з’їсти після вечері, що часто є причиною зайвої ваги.

Все ще не вірите? Тоді ось вам ще факт: вчені з данського університету з’ясували, що у людей, які кожен день п’ють вино, талія тонша, ніж у тих, хто стримує себе.

Джерело

Поділись


Новини партнерів