Що буде з організмом, якщо їсти мед кожен день 

Про корисні властивості меду знають багато. Однак, виявляється, цьому продукту вже тисячі років, і він містить всі необхідні для підтримки життя і здоров’я речовини: вітаміни, мінерали, ензими і воду.

Так ось, якщо їсти мед в помірних кількостях кожного дня, з вашим тілом відбудеться ряд помітних змін.

По-перше, мед вплине на стан і зовнішній вигляд шкіри. Все тому, що мед діє як антиоксидант, і його регулярне вживання «очищає» організм від токсинів. Крім того, він володіє антибактеріальними властивостями, що теж позитивно позначиться на якості шкіри.

Мед вплине і на вашу вагу, але далеко не так, як звичайні солодощі. Цей продукт прискорює обмін речовин, завдяки мінералам, клітковині і білкам в своєму складі. Так, змішавши мед, теплу воду і лимонний сік, ви отримаєте напій, який можна пити раз в день, і тим самим «розганяти» свій обмін речовин.

Регулярне вживання меду ще й знизить рівень «поганого» холестерину, одночасно підвищивши рівень антиоксидантів в організмі.

Цей продукт вплине і на серце: антиоксиданти в його складі перешкоджають звуженню артерій, що знизить ризик серцевого нападу, а також усуне проблеми з пам’яттю і головні болі.

Для цього можна раз в день випивати склянку води з 3-4 ложками меду. Такий напій перевірили на чоловіках від 18 до 70 років, і з’ясували що рівень антиоксидантів в їх організмі суттєво зріс. Відзначається, що чим темніший сорт меду, тим більше в ньому антиоксидантів.

А ось одна ложка меду, з’їдена на голодний шлунок, здатна запобігти захворюванням шлунково-кишкового тракту. Все тому, що цей продукт в процесі перетравлення діє як антисептик і вбиває мікроби. Він також заспокоює шлунок після переїдання. Тепла вода з медом і лимоном теж допоможе вам краще впоратися з вагою в животі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів