Фахівці назвали найпростіший спосіб позбутися від набряків, знизити цукор в крові, скинути зайву вагу

“Для того, щоб позбутися від набряків і затримки зайвої рідини в організмі, існує перевірений древній і дуже простий спосіб”, – говорить Ігор Дмитрович Орлов – лікар-невролог, автор методів з лікування надмірної ваги і корекції харчової поведінки.

Навіщо пити гарячу воду?

Доктор Орлов – мануальний терапевт, рефлексотерапевт вищої категорії, автор методів безопераційної корекції обличчя і тіла, фахівець з традиційної китайської медицини. Ігор Дмитрович лікує алкогольну і тютюнову залежність. Стаж роботи його – більше 30 років. Стажувався він, набираючись досвіду, в провідних клініках США, Куби, Польщі, Китаю, Індії.

Для того, щоб позбутися від набряків, доктор Орлов рекомендує просто пити протягом дня гарячу воду. Але пам’ятати при цьому, що вода повинна потрапляти в порожній шлунок – це повинно завжди відбуватися за 10-15 хвилин до їжі.

Приготувати гарячу воду просто: потрібно підігріти її в чайнику, помістити в термос і пити протягом дня в міру необхідності. Температура води повинна бути чим вище, тим краще. Але щоб не обпікала. Пийте маленькими ковточками.

Можна використовувати цей спосіб, якщо ви відчуваєте почуття голоду і хочете позбутися від підвищеного апетиту. Якщо захотілося поїсти, то перш, ніж покласти щось в рот, зробіть кілька ковтків гарячої води.

Щоб набряки стали зменшуватися і ви реально це помітили, гарячу воду потрібно пити регулярно не менш 3-4 днів. Цей спосіб працює і при захворюваннях нирок, лікує їх, є хорошою профілактикою сечокам’яної хвороби.

Регулярне вживання гарячої води нормалізує обмін речовин, знижує цукор у крові, сприяє зниженню маси тіла.

Буде збільшуватися кількість сечі, змінюватися її структура і властивості. Сеча стане більш концентрованою, у неї може з’явитися неприємний запах, що буде говорити про те, що триває процес очищення організму.

Ця інформація носить ознайомлювальний характер. У ряді випадків, якщо є хронічні захворювання, слід проконсультуватися у лікаря, чи можна вам скористатися цим методом.

Джерело

Поділись


Новини партнерів