Як запобігти появі судинних зірочок: 5 способів

Помітили, що на ногах просвічуються капіляри? Це ниткоподібні маленькі вени, які з’являються на тілі, часто пофарбовані в пурпуровий або червонуватий колір. Вони викликають депресію, заподіюють фізичний і моральний біль, і виникають тоді, коли ви хочете продемонструвати оточуючим свою фігуру. Деякі пацієнти вибирають хірургічне втручання в якості вирішення цієї проблеми, але існує кілька рецептів, що знижують ризик появи судинних зірочок, які можуть вам допомогти. Про це ми розповімо в цій статті.

Профілактика виникнення «павутинок»

Вони зустрічаються на ваших кісточках, литках і м’язах. Їх походження, як правило, обумовлене трьома факторами:

  • генетичною спадковістю,
  • поганим кровообігом,
  • шкідливими звичками (систематичне неправильне харчування, сидячий спосіб життя).

Наукові факти говорять про те, що іноді поява судинних зірочок – перша ознака майбутнього варикозного розширення судин.

Щоб уповільнити варикоз, необхідно при появі судинних ангіом регулярно виконувати комплекс перевірених лікувальних процедур, перерахованих нижче.

1. Холодний душ для ніг

Починайте день з загартовування – обливання ніг. Зробіть холодну ванну для ніг, яка дуже ефективна вранці. Коли ви прокидаєтеся, щоб прийняти душ, витратьте 5 хвилин, щоб облити ноги крижаною водою.

Ви також можете замочити рушник в холодній воді і загорнути в нього ноги. Це призведе до того, що ви позбудетеся від запалення – судинних зірочок, а також поліпшите швидкість кровообігу, і почнете день з відчуттям полегшення. Рекомендується повторювати таке обгортання щоранку.

2. Не забувайте приймати з їжею продукти-антиоксиданти

Антиоксиданти важливі. Треба пити апельсиновий сік щодня, починаючи з сьогоднішнього дня! Це ідеальний продукт-антиоксидант. Антиоксиданти необхідні для поліпшення кровообігу, насичення організму киснем і підвищення загального тонусу. Їжте більше лимонів, грейпфрутів, полуниці, малини, помідорів, ківі і т. д. Щодня.

3. Спіть з піднятими ногами

Просто зробіть це, щоб потім комфортно спати. Покладіть подушку під ноги, щоб трохи підняти їх, це поліпшить кровообіг, і дозволить запобігти появі судинних зірочок.

4. Яблучний оцет

Яблучний оцет допомагає посилити циркуляцію крові в організмі. Ви здивовані? Яблучний оцет добре підходить для схуднення і розслаблення м’язів, оскільки активізує кровообіг. Як це зробити? Це дуже просто: візьміть ганчірку і змочіть її яблучним оцтом, зволожуйте ті ділянки тіла, де видно веретеноподібні вени,
залиште на ногах на 20 хвилин.

Проводячи цю процедуру кожного дня, ви зменшите кількість судинних зірочок.

5. Авокадо і шипшина

Шипшина заспокоює шкіру. Це ідеальна цілюща рослина. Як ліки, її рекомендується застосовувати після нанесення воску на ноги. Це допоможе вам заспокоїти шкіру, активізувати кровообіг і постачання органів і тканин киснем. Продаються дорогі креми, які містять ті ж інгредієнти.

Спробуйте знайти ефірну олію шипшини. Це популярний засіб, так що ви легко знайдете його в гомеопатичних і звичайних аптеках. Він використовується в косметичних продуктах і дає прекрасні результати для шкіри. У поєднанні з авокадо ефірна олія шипшини ідеально підходить для лікування судинних зірочок. Не забувайте наносити крем кожен раз, коли ви наносите віск для епіляції.

Самостійне приготування крему:

  • Вам знадобиться половина авокадо і 10 крапель олії шипшини.
  • Спочатку дістаньте м’якоть з половини авокадо. Вам знадобиться зелена частина, прикріплена до ядра, тому що ця частина багата цілющими речовинами.
  • Покладіть це на тарілку і додайте 10 крапель олії шипшини.
  • Ретельно змішайте олію і м’якоть авокадо, перетворивши суміш в однорідну рідку масу.

Коли приготування закінчено, цей крем легко використовувати. Використовуйте крем на проблемних областях, де у вас з’явилися судинні зірочки. Важливо, щоб ви наносили субстрат рівномірними, акуратними круговими рухами. Не знімайте його з шкіри негайно. Зачекайте 15 хвилин, щоб крем увібрався в шкіру. Потім промийте місця нанесення холодною водою. Ви побачите, як цей лікувальний крем впливає на вашу шкіру, прекрасно зволожуючи її.

Джерело

Поділись


Новини партнерів