Дієтологи розповіли, як позбутися від зайвих кілограмів після Нового року

Дієтологи порадили, як позбутися від зайвих кілограмів після Нового року. Разом з тим фахівці вважають, що за одну святкову ніч не можна «наїсти» собі живіт, потрібно отримувати задоволення від смачної їжі.

В Україні традиційно відзначають Новий рік і Різдво, українці велику увагу приділяють різноманітності продуктів. Дієтологи попереджають про небажаність переїдання, цьому сприяє велика кількість на новорічному столі різноманітних страв. Якщо людина протягом року вела здоровий спосіб життя і харчувалася правильно, то набір ваги після великої кількості салату «Олів’є» їй не страшний, вважають медики. Ті, хто протягом року відвідував спортзал, можуть дозволити собі багату поживу в новорічну ніч, це стосується і чоловіків і жінок. Люди, які ведуть малорухливий спосіб життя, також можуть не відмовляти собі в задоволенні, так як за одну ніч нічого не відбудеться.

На другий день кишечник, як правило, забитий перевареною їжею, її потрібно вивести. Головним завданням є розвантаження – необхідна білкова дієта з фруктами. Варенаий яєчний білок ідеально підходить для цього. Його треба їсти з грейпфрутами, вони сприяють виведенню шлаків.

Від зайвої ваги надалі позбавить здоровий спосіб життя.

Джерело

Поділись


Новини партнерів