Експерти розповіли, як швидко схуднути до Нового року

Так як до Нового року залишилося зовсім небагато часу, експерти розповіли, як можна швидко схуднути за 7 днів до свята. Інформацією поділилося закордонне видання Express.

За словами дієтолога Террі Енн Наннс, якщо вам вдастся привести свої параметри в порядок, це допоможе не тільки одягнути будь-яку сукню, але і дасть можливість відчути впевненість в собі, що важливо для початку Нового року.

Запропонована методика дозволяє знизити вагу на 3-5 кілограм і більше. Перш за все, варто обмежити споживання шкідливих і калорійних продуктів. У тижневому раціоні повинні переважати такі продукти: на сніданок знежирений йогурт і ягоди, найкраще підійде лохина, на обід слід споживати рибу та листові овочі, для вечірнього прийому їжі непоганим рішенням буде куряча грудка і броколі, приготована на пару. У якості перекусів дозволено вживати банани в обмеженій кількості, вісім мигдальних або шість волоських горіхів.

Не менш важливим є питний режим, в добу слід випивати до 2,5 літрів рідини. Швидке схуднення не обходиться без фізичної активності, в зв’язку з чим варто робити пробіжку в 3 км. Якщо немає такої можливості, можна виконувати вправи в домашніх умовах по 30 хвилин. У комплексі обов’язково повинні бути випади та присідання.

Варто зазначити, що не всі фахівці вважають корисним схуднення перед святами, так як всі кілограми повернуться сповна. Останні дослідження показали, що почуття провини за з’їдені солодощі призводить до набору ваги, це слід враховувати.

Джерело

Поділись


Новини партнерів