Як і чим очистити судини головного мозку: поради медиків

Всі люди знають, що мозок – це орган, який відіграє дуже важливу роль в нашому організмі. Він подає сигнали в інші органи і може контролювати роботу кожного з них.

Якщо у вас часто болить голова, ви відчуваєте втому або ж у вас погана пам’ять, то це говорить про те, що з вашим мозком щось не так. Отже, необхідно вживати заходів для того, щоб його вилікувати.

У таких ситуаціях рекомендується очистити судини головного мозку, і це буде найкращим варіантом позбутися від перерахованих вище симптомів. У вас є вибір, ви можете лікувати мозок ліками або ж звичайними продуктами харчування, тобто народними способами.

Боремося з захворюваннями

Якщо ви не почали позбавлятися від цих симптомів, то у вас підвищиться ризик захворіти небезпечними хворобами, такими як: інсульт, гіпертонія і т.д. На сьогоднішній день медицина дуже багата лікувальними препаратами, які зможуть очистити ваші судини.

Буває багато різних аптечних препаратів і у кожного свої лікувальні властивості. Наприклад, препарати, що відновлюють обмін жиру.

Але слід знати, що вживати їх потрібно після консультації з лікарем, так як у них є свої побічні ефекти. Ось тому багато людей частіше користуються народними засобами, які доступні кожному.

Очищення судин мозку за допомогою народних засобів:

1. Лимон

Це тропічний фрукт, що володіє очисними і захисними функціями. Речовини, які містяться в ньому, можуть зміцнити стінки артерій і вен.

Є кілька народних сумішей, які допоможуть швидше очистити ваші судини:

*Для того щоб зробити першу суміш, потрібно купити або взяти 200 мілілітрів меду, стільки ж оливкової олії і, приблизно шість лимонів.

Дані продукти необхідно перемішати і витримувати день в сухому теплому місці. Протягом місяця, кожен день перед сніданком, а точніше за півгодини до нього, потрібно вживати 1 чайну ложку.

* Другий рецепт можна назвати медово-цитрусовим, оскільки для нього необхідний сам мед, приблизно 2 або 3 столові ложки, кілька апельсинів і стільки ж лимонів. Для того щоб приготувати засіб, необхідно очистити фрукти від кісточок і покласти в блендер разом з шкіркою. Після цього їх перемелюють, змішують з медом. Потім суміш необхідно покласти в темне та прохолодне місце. На кожний прийом їжі потрібно з’їдати 2 чайні ложки.

2. Волоські горіхи

Волоські горіхи також можуть очистити судини головного мозку. Дані горіхи допоможуть вам збільшити еластичність судин, знизити рівень холестерину. Є кілька варіантів споживання даних горіхів. Ви можете поєднувати їх з сухофруктами або подрібнювати їх з медом і ананасом. Після чого можна вживати засіб.

Волоські горіхи для кровоносних судин

Для рецепта з медом і ананасом необхідно буде взяти десять волоських горіхів, пару столових ложок меду і два кільця ананаса. Необхідно подрібнити кільця і ​​горіхи, після цього додати мед і залишити в темному місці на день. Такий засіб вже можна буде вживати по одній столовій ложки чотири рази на день.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

 

Поділись


Новини партнерів